Polojasno
12°
Bratislava
Lea
29.4.2024
Milenka Roberta Pattinsona využíva náhlu popularitu: Pózovala nahá!
Zdielať na

Milenka Roberta Pattinsona využíva náhlu popularitu: Pózovala nahá!

Zdroj: V magazine

Žiadna hanblivka! Partnerka herca Roberta Pattinsona, anglická speváčka a tanečníčka FKA Twigs, ukázala, čo skrýva pod šatami. V časopise V Magazine pózuje len v miniatúrnych nohavičkách!

Podnikavé dievča! Anglická speváčka so zvláštnym umeleckým menom FKA Twigs kuje železo, kým je horúce a nič nenecháva na náhodu. Každý chce spoznať ženu, ktorá očarila srdce miláčika ženského publika Roberta Pattinsona a FKA Twigs sa médiám rozhodne nevyhýba.

Hoci v romantickom vzťahu zrejme len ťažko hľadať vypočítavosť, kariéra mladej hudobníčky výrazne napreduje odkedy tvorí pár s predstaviteľom zvodného upíra Edwarda Cullena zo ságy Twilight.

Koncerty FKA Twigs sú čoraz navštevovanejšie a ako sľubný hudobný objav ju označil napríklad aj časopis V magazine.

FKA Twigs

V magazine

FKA Twigs, vlastným menom Tahliah Barnett, na seba pritiahla pozornosť odvážnym pózovaním pre spomínaný časopis. Na titulke magazínu si zakrýva prsia rukami a má oblečené iba nohavičky telovej farby, rovnako pikatné sú aj ďalšie snímky vo V magazine.

Podľa zdroju z blízkeho okolia páru je Robert Pattinson pyšný na fotky svojej priateľky a považuje ich za veľmi sexi. „Myslí si, že čo urobila je umenie a že jej telo je umenie samo o sebe,“ prezradil zdroj.

FKA Twigs

V magazine

Súvisiace články

Najčítanejšie