Zatiahnuté
11°
Bratislava
Vojtech
23.4.2024
Sestra Roberta Pattinsona vyrazila dych porote v X Factore!
Zdielať na

Sestra Roberta Pattinsona vyrazila dych porote v X Factore!

Nežná blondínka Lizzy (31) zaujala prísnu porotu anglického X Factoru. To, že je sestra známeho fešáka Roberta Pattinsona, neprezradila. Chcela, aby ju hodnotili iba na základe spevu.

Zdá sa, že v rodine Pattinsonovcov sa rodí ďalšia hviezda! Robert Pattinson (28) si už vydobyl miesto v Hollywoode a teraz prišiel rad na jeho staršiu sestru Lizzy.

Speváčka a textárka sa prihlásila do známej talentovej súťaže X Factor. Postavila sa pred porotu, ktorej vyrazila dych piesňou od Bonnie Raitt's "Feels Like Home." Lizzy Pattinson pieseň odspievala profesionálne a s ľahkosťou.

Hudobný talent speváčky dosvedčila aj porota v zložení Mel B, Cheryl Cole, Louis Walsh a Simona Cowela. Všetci štyria "sudcovia“ jej dali áno, a tak Lizzy postúpila do ďalšieho kola súťaže.

Robert Pattinson  má dve sestry Lizzy a Victoriu

Isifa

Hoci sa Lizzy mohla pochváliť slávnym bratom, túto skutočnosť úplne zatajila. Porotca Simon Cowell jej počas kastingu povedal, že má pocit, že ju odniekiaľ pozná. „Kde sme sa stretli?“ spýtal sa jej známy producent. Lizzy mu laškovne odpovedala: „Možno v tvojich snoch."

Hudobníčka naozaj nie je úplne neznáma, má za sebou koncerty a dokonca naspievala vokály k piesňam, ktoré sa objavili vo filmovej ságe Twilight.

„Nespomenula, že je Robova rodina ani sudcom, ani producentom. Je pre ňu dôležité, aby nebola známa iba ako Robovova sestra,“ prezradil zdroj blízky Lizzy.

Lizzy Pattinson

Facebook/Lizzy Pattinson

Súvisiace články

Najčítanejšie