Polojasno
17°
Bratislava
Lesana
5.5.2024
Na koncerte zlého chlapca Chrisa Browna sa strieľalo!
Zdielať na

Na koncerte zlého chlapca Chrisa Browna sa strieľalo!

Zdroj: SITA

Počas nočného koncertu amerického speváka Chrisa Browna došlo k streľbe, ktorá si vyžiadala päť zranených. Krvavý incident sa odohral v nedeľu nadránom v Kalifornii.

K streľbe došlo v nedeľu ráno o 1:20 miestneho času v jednom z nočných klubov v kalifornskom San Jose. Štyroch zranených previezli okamžite do nemocnice, piaty prišiel na pohotovosť sám. Incident si našťastie nevyžiadal žiadne straty na životoch.

Spevák Chris Brown vyviazol bez zranení, po tom ako bolo počuť streľbu ho jeho ochranka zaviedla do bezpečia. Polícia prípad vyšetruje, pričom zatiaľ neoznámila, či už zatkla páchateľa.

K podobnému incidentu došlo už minulý rok v auguste, keď na párty vo West Hollywoode, ktorú organizoval práve Chris Brown, postrelili Sugea Knighta, zakladateľa a riaditeľa hudobného vydavateľstva Black Kapital Records.

ISIFA

Spevák Chris Brown nie je známy len úspešnou hudobnou kariérou, ale aj záchvatmi zlosti, agresívnym správaním a problémami so zákonom.

Mladík spôsobil škandál brutálnym napadnutím svojej bývalej priateľky Rihanny, za ktorý bol v podmienke. Tiež sa dostal do konfliktu s rappermi Drakeom a Frankom Oceanom.

ISIFA

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie