Skoro jasno
10°
Bratislava
Marek
25.4.2024
Romeo Beckham (12) prekonal otca v rebríčku najlepšie oblečených mužov
Zdielať na

Romeo Beckham (12) prekonal otca v rebríčku najlepšie oblečených mužov

Zdroj: SITA

Časopis GQ zostavil rebríček päťdesiat najlepšie oblečených Britov. Romeo Beckham, v poradí druhý syn slávneho futbalistu a speváčky, sa umiestnil o 21 priečok vyššie ako jeho otec David. V rebríčku sa objavil aj princ George.

Romeo Beckham sa v dvanástich rokoch umiestnil v rebríčku najlepšie oblečených mužov Veľkej Británie na 25. mieste. Je z neho hviezda modelingu. Jeho otec David sa tento rok prepadol až na 46. pozíciu, píše britský The Daily Mail.

Syn slávneho futbalistu a speváčky Victorie ale nie je v rebríčku najmladší. Miesto v ňom má aj britský princ George, ktorý skončil na 49. mieste. Jeho obliekanie je ale skôr zásluhou rodičov, keďže budúci kráľ má ešte len jeden rok.

Dokonale oblečení manželia

Absolútnym víťazom je podľa časopisu herec Eddie Redmayne, ktorý bol v minulom roku v tretej desiatke. Porazil aj kolegu z brandže Benedicta Cumberbatcha. Tretí skončil herec Jamie Dornan, ktorý stvárnil hlavnú úlohu vo filme Päťdesiat odtieňov sivej.

Herec Eddie Redmayne,

SITA

Do prvej desiatky sa prebojoval aj manžel Eltona Johna David Furnish. Jeho slávnejší partner a hudobník sa umiestnil na osemnástej priečke.

SITA

Desať najlepšie oblečených Britov podľa časopisu GQ:

1. Eddie Redmayne
2. Benedict Cumberbatch
3. Jamie Dornan
4. Alex Turner
5. Nick Grimshaw
6. Idris Elba
7. Princ Charles
8. Douglas Booth
9. David Gandy
10. David Furnish

Súvisiace články

Najčítanejšie