Jasno
24°
Bratislava
Gertrúda
19.5.2024
Pohreb kráľa kutilov Přemka Podlahu (†76): Prišiel i vydedený syn
Zdielať na

Pohreb kráľa kutilov Přemka Podlahu (†76): Prišiel i vydedený syn

Zdroj: archív ahaonline.cz

V piatok hodinu po poludní začalo posledné rozlúčenie s dlhodobým moderátorom Receptáře Přemkem Podlahom. Kráľ kutilov zomrel 23.12.2014 v hospice v Říčanoch, kde dožíval ukrytý pod cudzím menom.

Krátko po trinástej hodine sa na mieste začali schádzať prví smútoční hostia. Dorazil kolega Alexandr Hemala, herec a riaditeľ Vinohradského divadla Tomáš Töpfer. Herečku Martinu Hudečkovú sprevádzal manžel Juraj Herz. Na kamaráta nezabudol ani spevák Petr Rezek. Aj v hustom daždi si do veľkej siene Strašnického krematória našla cestu kopa ľudí.

Za zavretými dverami

Samotný obrad prebiehal za zatvorenými dverami, zo sály museli odísť fotografovia. V laviciach zasadli napríklad. Petr Rychlý, Václav Hybš alebo bývalá hlásateľka Marie Tomsová

ahaonline.cz

Rozlúčiť sa prišiel i vydedený syn

Na pohreb prišiel aj Podlahov syn Pavel, s ktorým moderátor nemal zrovna ideálne vzťahy. “Pavel sa nepotatil. My sa spolu moc nekamarátime. A to je kopec rokov,“ povedal pred rokmi Podlaha. Ten Pavla dokonca vydedil, keď narobil veľké dlhy. Najskôr preto, aby ochránil vlastný makjetok.

Na pohreb prišiel aj syn Pavel, ktorého Přemek Podlaha vydedil.

Vdova hovorila zo záznamu

Kateřina Kalendová, vdova po Přemkovi Podlahovi, celý čas obradu sedela zrútená a srdcervúco plakala. So svojim mužom sa rozlúčila prostredníctvom predtočeného odkazu, kde mimo iného taktiež poďakovala všetkým prítomným za to, že sa prišli s Přemkom rozlúčiť.

Súvisiace články

Najčítanejšie