Skoro jasno
19°
Bratislava
Gertrúda
19.5.2024
Najväčšia sexica Hollywoodu a herec s dokonalým telom sa zasnúbili!
Zdielať na
Showbiznis

Najväčšia sexica Hollywoodu a herec s dokonalým telom sa zasnúbili!

Zdroj: Isifa, Instagram/Joe Manganiello

Kolumbijská kráska Sofia Vergara (42) býva často označovaná za najsexi herečku v Hollywoode, herec Joe Manganiello (38) je známy svojim dokonalým telom. Dvaja krásni ľudia sa na Vianoce rozhodli zasnúbiť!

Kolumbijská herečka Sofia Vergara sa po šiestich mesiacoch randenia zasnúbila s hercom Joeom Manganiellom. Ako prvá o radostnej novine informovala relácia E! News.

Fešák Joe Manganiello požiadal svoju vyvolenú o ruku počas Vianoc, ktoré strávili na Havaji. Práve na exotickej dovolenke ešte počas sviatkov odfotografovali Sofiu Vergaru s diamantovým prsteňom na ruke.

 Sofia Vergara a Joe Manganiello na dovolenke na Havaji

Isifa

Ako uviedol nemenovaný zdroj pre magazín People, Manganiello si nebol istý tým, či mu obľúbená komediálna herečka povie „áno“. Predtým, ako sa jej spýtal, či sa stane jeho ženou, bol preto veľmi nervózny. „Chcel to spraviť pred jej rodinou,“ uviedol iný zdroj pre magazín Us Weekly.

Správy o tom, že pár plánuje zásnuby, sa po prvý raz objavili už začiatkom decembra, keď sa dvojica ukázala v klenotníctve King Baby v Los Angeles. Nakúpili vraj viacero šperkov, medzi ktorými bol aj prsteň za 640 amerických dolárov.

 Sofia Vergara a Joe Manganiello

Isifa

Súvisiace články

Najčítanejšie