Polojasno
17°
Bratislava
Soňa
28.3.2024
Zásnuby: Založí si krásna Cameron Diaz (42) konečne rodinu?
Zdielať na
Showbiznis

Zásnuby: Založí si krásna Cameron Diaz (42) konečne rodinu?

Zdroj: Isifa

Americká herečka Cameron Diaz (42) sa zasnúbila s rockerom Benjim Maddenom (35) a údajne plánujú svadbu a deti. Cameron Diaz by sa tak postavila poprvýkrát pred oltár.

Správu o zásnubách priniesol Magazín Us Weekly. Cameron Diaz sa s hudobníkom Benjim Maddenom zoznámila vďaka herečke Nicole Richie, ktorá je vydatá za Maddenovo dvojča Joela. Dvojica sa spolu objavila po prvý raz na verejnosti v máji tohto roka.

„Benji sa vždy ľahko zamiluje, no tentoraz je to naozaj. Vybral si skvelé dievča. Očividne robia jeden druhého veľmi šťastným, neexistuje nič lepšie,“ vyjadril sa jeden zo zdrojov pre Us Weekly.

„Je konzervatívnejší ako ona. Nezáleží jej na tom, či sa vezmú, no chce s ním mať deti. On sa však chce najprv zasnúbiť a zosobášiť,“ povedal v septembri pre Us Weekly Maddenov blízky priateľ.

SITA

„Je to celé o správnom načasovaní. Ak vstúpite do vzťahu, od ktorého chcete niečo celkom iné ako váš partner, nebude to fungovať. Nikdy ho nedostanete tam, kde by ste ho chceli mať,“ prezradila nedávno Cameron Diaz v rozhovore pre magazín Cosmopolitan.

Nezáleží na tom, koľko máte rokov. Ak chcete, aby vzťah fungoval, musíte si nájsť chlapa, ktorý je v rovnakej situácii ako vy a ktorý chce s vami naozaj byť,“ dodala herečka, ktorá v minulosti randila napríklad so športovcom Alexom Rodriguezom, hercom Jaredom Letom či spevákom Justinom Timberlakeom.

Súvisiace články

Najčítanejšie