Zatiahnuté
11°
Bratislava
Marcel
20.4.2024
Z dcéry Angeliny a Brada Pitta vyrastá chlapec! Podstúpi zmenu pohlavia?
Zdielať na
Showbiznis

Z dcéry Angeliny a Brada Pitta vyrastá chlapec! Podstúpi zmenu pohlavia?

Zdroj: Isifa

Shiloh, najstaršia dcéra Angeliny Jolie (39) a Brada Pitta (50), bola po narodení oslavovaná pre svoju krásu a všetci predpokladali, že z nej vyrastie nádherná žena. Príroda to však zariadila inak. Dievčatko sa premenilo na chlapca, ktorý chce aby ho oslovovali John.

Myslí si, že je chlapec? Shiloh Nouvel vyzerala ako dievčatko len prvé tri roky svojho života. Z krásnej modrookej bábiky, ktorá zdedila dobrý výzor po svojich slávnych rodičoch, sa stal postupom času chlapec.

Hneď ako sa mohla rozhodovať, čo si oblečie či s čím sa bude hrať, voľba bola jasná: Shiloh sa nikdy nehrala s bábikami, na verejnosti často zvierala v rúčkach meč či autíčko.

Obliekala sa tiež výlučne ako chlapec a aj vlasy mala ostrihané nakrátko. Bývalá pestúnka malého dievčatka potvrdila, že Shiloh chce, aby ju volali John.

Shiloh

Isifa

Angelina Jolie bola kritizovaná, že svoju dcéru vychováva ako chlapca, no pravda je niekde úplne inde. "Nebudem ju nútiť nosiť šaty a dlhé vlasy, keď to nechce. Nemienim ju meniť kvôli spoločnosti," vyjadrila sa matka šiestich detí.

Shiloh vždy viac inklinovala k chlapčenskému svetu a podľa odborníkov na transrodové štúdiá je to typické správanie dieťaťa, ktoré sa cíti byť opačným pohlavím. V prípade osemročnej blondínky teda chlapcom.

Shiloh

Isifa

Podobnú dcéru vychovávala aj speváčka Cher, jej dcéra Chastity najskôr vyhlásila, že je lesba a neskôr podstúpila zmenu pohlavia. Dnes si hovorí Chaz.

Na druhej strane mnoho odborníkov tvrdí, že je to len prechodná detská fáza a o svoju ženskosť sa môže Shiloh začať zaujímať až v puberte.

Keby sme nevedeli, že Shiloh sa narodila ako dievčatko, bolo by ľahko uveriteľné, že manželia Pittovci vychovávajú štvrtého chlapca. Brad zastúpil Angelinu na premiére jej filmu Unbroken, keďže herečka ochorela na ovčie kiahne. So sebou vzal svoje tri najstaršie deti. Shiloh medzi bratov Paxa a Maddoxa zapadla.

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie