Jasno
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Angelina Jolie (39) zmešká vlastnú premiéru! Má ovčie kiahne
Zdielať na
Showbiznis

Angelina Jolie (39) zmešká vlastnú premiéru! Má ovčie kiahne

Americká herečka Angelina Jolie dostala ovčie kiahne! Nebude sa tak môcť zúčastniť pondelňajšej premiéry filmu Nezlomný (Unbroken), ktorý režírovala.

Štúdio Universal Pictures uviedlo, že Angelina trpí "miernou formou ovčích kiahní", čo jej v najbližších dňoch neumožní zúčastniť sa na verejných akciách na propagácii svojho filmu.

Dráma z druhej svetovej vojny Nezlomný, ktorá rozpráva skutočný príbeh olympijského bežca Louisa Zamperiniho zajatého japonskými silami počas druhej svetovej vojny, bude mať premiéru v pondelok v Los Angeles. Do kín sa film dostane 25. decembra.

Štúdio uviedlo, že na premiére budú režisérku reprezentovať manžel Brad Pitt a ich deti.

SITA

"Nemôžem tomu uveriť, pretože ten film pre mňa toľko znamená. Ale taký je život," posťažovala sa bledá a unavená Angelina na videonahrávke zverejnenej na YouTube.

Atlét z olympiády

Film Nezlomný popisuje osud atléta Zamperiniho, ktorý sa zúčastnil behu na 5000 metrov na olympijských hrách v Berlíne v roku 1936, počas druhej svetovej vojny, ale športový dres vymenil za bojový lietadlo.

SITA

Keď sa stroj zrútil v južnom Pacifiku, strávil spolu s ďalšími členmi posádky 47 dní v člne na otvorenom oceáne, kým ich zatkli japonskí vojaci na Marshallových ostrovoch. Viac ako dva roky strávili v zajateckom tábore, kde podstúpili aj mučenie, ale nakoniec sa vrátili domov.

Nezlomný je druhý režisérsky počin Angeliny. Prvým bol film v V krajine krvi a medu z roku 2011, ktorý kritici prijali veľmi pozitívne. Jej nový film však porotcovia Zlatých glóbusov a cien amerického hereckého zväzu Screen Actors Guild ignorovali.

Pozrite si priložené video:

Zdielať na

Súvisiace články

Najčítanejšie