Zatiahnuté
13°
Bratislava
Galina
3.5.2024
Zuzana Fialová (40): Syn je v Amerike šťastný! Našiel si aj frajerku
Zdielať na
Showbiznis

Zuzana Fialová (40): Syn je v Amerike šťastný! Našiel si aj frajerku

Herečka Zuzana Fialová zostala sama. Odkedy odišiel jej sedemnásťročný syn Dávid za Veľkú mláku, herečka má konečne materskú dovolenku. Teenager si život na slnečnej Floride užíva plnými dúškami. Dokonca si tam našiel i americkú frajerku.

"Na slnečnej Floride mám syna, tak si tam občas odskočím. Skontrolovať ho," prezrádza herečka.

Ako každá mama, aj Zuzanu občas prepadne pocit, či je jej syn v poriadku. "Strach však oňho nemám. Miami je jedná veľká dedina s jedným malým downtownom. Vôbec tam nie je nebezpečne, najmä v tej oblasti, kde je Dávid," ozrejmuje.

Dávid v Amerike navštevuje strednú školu. "Má tie isté predmety, čo tu. Fyziku, chémiu, matematiku, angličtinu a španielčinu," dodáva herečka.

Teenager sa za Veľkou mlákou musel naučiť starať sám o seba. Ako vraví hrdá mama, dospel a ona si od neho trochu oddýchla.

"Je veľmi milý a už pôsobí dospelo. Je na nás veľmi láskavý. Odkedy odišiel, som vlastne prvýkrát na materskej dovolenke," vtipkuje Zuzana.

Americká priateľka

Hoci oddychuje od každodenných povinností, sú dni, keď jej jej ratolesť chýba.

"Už by som mu aj oprala alebo navarila. Chýba mi to a samozrejme, že mi chýba on," dodáva jedným dychom.

Dávid je však za Veľkou mlákou spokojný. Chodí do školy, vo voľnom čase hrá futbal a venuje sa svojej americkej priateľke Jessice. Jeho angličtina je už teraz brilantná.

"Začína mi trochu vadiť, že hovorí lepšie anglicky ako po slovensky," priznala Zuzana.

Zdielať na

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie