Skoro jasno
19°
Bratislava
Florián
4.5.2024
Fialová (40): Moja svadba? Jeden veľký trapas!
Zdielať na

Fialová (40): Moja svadba? Jeden veľký trapas!

Zuzana Fialová nerada spomína na svoju svadbu! Podľa vlastných slov to bola jedna hotová katastrofa. A nezachránila to ani limuzína, ktorou sa na obrad viezla.

"Nepáčilo sa mi nič. Celé zle. Bola som nervózna. Všetky babky a dedkov som mala v limuzíne, celé zle," spomína herečka Zuzana Fialová.

Kým Fialová si pekné zážitky z obradu neuchovala, Vlado Kobielsky sa z hostiny nesmierne tešil. "Svadby sú super. Dá sa najesť, napiť. Ja som mal výbornú svadbu a zatiaľ to drží, asi to malo význam," hovorí Kobielsky.

Koniec rozvodom

Mnohé manželstvá dnes končia rozvodom, rozviedla sa aj Zuzana Fialová, ktorá sa neskôr dala dokopy so svojim manželom. Je papier na spolužitie naozaj dôležitý? "Podľa mňa ten papier ani netreba. nejaký čas si to ale treba vyskúšať ako partneri," myslí si herec Ivan Romančík.

Druhá svadba nehrozí

Na druhú svadbu nechce Zuzana Fialová ani pomyslieť. "Ja som už bola v toľkých šatách a v toľkých kostoloch som sa vydávala. To moje povolanie devalvuje tú slávnostnú atmosféru tej chvíle," dodáva Fialová.

Zaujímavé je, že okrem tých filmových a svojej svadby, na žiadnej inej svadbe Zuzana Fialová nebola. "Nebola som na žiadnej okrem tej mojej. Nikto ma nepozval," dodáva Fialová.

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie