Zatiahnuté
15°
Bratislava
Monika
7.5.2024
Lucie Bílá (48): Syn má byt za 45 miliónov, ale býva v podnájme
Zdielať na

Lucie Bílá (48): Syn má byt za 45 miliónov, ale býva v podnájme

Zdroj: blesk.cz

K osemnástinám dostal Filip Kratochvíl (19) od svojej slávnej mamy Lucie Bílej byt za 45 miliónov korún, ale aj tak v ňom nebýva. S kamarátmi si prenajíma byt za pár tisíc. Dúfame, že byt na Starém městě nie je zasypaný prachom, ale že ho prenajíma. V tejto lokalite sa totiž ceny prenájmov šplhajú ku 100 tisícom za mesiac.

Mohol by si žiť v luxuse, ale radšej býva s partiou kamarátov v cudzom byte. Filip Kratochvíl sa do dvestometrového bytu, ktorý má hodnotu 45 miliónov korún, nenasťahoval. Stále býva u svojej mamy v Otvovicích alebo v prenajatom byte v Prahe. Nie je vylúčené, že svoj byt prenajíma za čiastku, ktorá nie je zanedbateľná.

“V byte od mamy nebývam, s kamarátmi sme si prenajali byt. Keď sa to v Prahe pretiahne, tak mám kde prespať,“ povedal Blesk.cz syn Lucie Bílej, ktorý si na živobytie zarába sám. “Mame na turné som robil osvetľovača a pracujem v divadle. Robím všetko, čo je potrebné, pretože keby sa niečo stalo, tak aby som bol pripravený divadlo prevziať.,“ netají Filip, ktorý prvýkrát v živote niekomu krstil CD.

Dievčenská kapela 5Angels si ho vybrala ako kmotra, pretože je ich kamarát, ale hlavne dobrá partia

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie