Oblačno
Bratislava
Soňa
28.3.2024
Tori Spelling doplatila na silikóny: V hrudníku má obrovskú dieru!
Zdielať na
Showbiznis

Tori Spelling doplatila na silikóny: V hrudníku má obrovskú dieru!

Zdroj: Lifetime/ True Tori

Hrôza! Hviezda seriálu Beverly Hills 902 10 si pred rokmi dala zväčšiť poprsie, a to sa jej vypomstilo! Jej prsia sú zdeformované a v hrudníku má škaredú dieru.

S bývalou televíznou hviezdou Tori Spelling to ide dole vodou. Matka štyroch detí nepôsobí zdravo, roky si udržuje extrémne štíhlu postavu a jej trčiace kosti naháňajú hrôzu.

Nedostatok jedla a problémy v manželstve zrejme stoja za jej zlým psychickým stavom.

Tori sa zviditeľnuje už len vďaka svojej reality show True Tori, kde sa často správa hystericky a vyťahuje každý intímny detail so spolužitia s manželom Deanom McDermottom. Tori nepozná hranice medzi tým, čo má isť na kameru a čo má zostať rodinným tajomstvom.

Tori Spelling

Isifa

V utorkovej časti True Tori sa herečka vybrala za plastickým chirurgom, aby zistila, ako sú na tom jej silikóny. Lekár bol stavom jej pŕs zaskočený a naznačil, že by si ich mala ihneď nechať vybrať.

Človek však nemusí byť odborník, aby videl, že jej prsia sú čistá katastrofa. Silikóny sa rokmi nepekne zdeformovali a na prepadnutom hrudníku pôsobia strašne!

„Je to veľmi zlé, nečudoval by som sa, keby ste na silikónoch mali praskliny,“ povedal doktor vážne.

Uplakaná Tori počas hádky s neverným manželom

Lifetime/ True Tori

Miesto toho, aby sa Tori bála o svoje zdravie, naznačila, že nechce mať po vybratí silikónov z pŕs dve "placky". „Chcem sa páčiť manželovi,“ argumentovala Tori.

Herečka prežívala s manželom posledný rok krízu po tom, čo vyšli najavo jeho nevery. Tori sa vo svojej reality show kvôli tomu s partnerom niekoľkokrát pohádala a hystericky sa rozplakala.

Nenechajte si ujsť: Hollywoodske lži: Tieto celebrity vyzerali pred plastikami celkom inak!

Súvisiace články

Najčítanejšie