Polojasno
Bratislava
Marcel
20.4.2024
TRAILER: Jurský park ožíva a s ním aj geneticky zmutované dinosaury!
Zdielať na
Showbiznis

TRAILER: Jurský park ožíva a s ním aj geneticky zmutované dinosaury!

Po úspešnom filme Jurský park a jeho dvoch pokračovaniach sa fantastický svet prehistorických tvorov opäť vracia. Veľkolepé, ale aj nebezpečné dinosaury budú ohurovať divákov v lete 2015.

Spoločnosť Universal Pictures zverejnila trailer k veľkofilmu Jurassic World, ktorý je voľným pokračovaním predošlých troch filmov zo série Jurský Park.

Film bude mať svoju premiéru v júni 2015 a v hlavných úlohách sa predstavia herci Bryce Dallas Howard a Chris Pratt, ktorý tento rok zahviezdil v akčnom filme Strážcovia Galaxie (2014).

Dej sa bude odohrávať, ako je pre filmy zo série Jurský park zvykom, v obrovskom hypermodernom zábavnom parku, v ktorom sa návštevníci budú nadchýnať nad krásou dávno vyhynutých zverov. Avšak snaha o vytvorenie superdinosaura, bude pre park úplnou katastrofou...

Divákov čakajú vizuálne zážitky

youtube/Universal Pictures

Nakrúcanie filmu Jurassic World sa pripravovalo viac ako desať rokov, pretože tvorcovia filmu sa nedokázali dohodnúť so spoločnosťou Universal Pictures. Keď sa už zdalo, že scenár filmu skončí na smetisku dejín, došlo k dohode.

Výkonným producentom filmu sa stal Steven Spielberg, režisér prvých dvoch filmov.

Nenechajte si ujsť: Posledný film Paula Walkera (†40): Trailer Rýchlo a zbesilo 7 je na svete!

Svet dinosaurov sa vracia!

Youtube/Universal Pictures

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie