Jasno
23°
Bratislava
Lesana
5.5.2024
Zo sexy Sylvaina Machaca (32) sa stal návrhár
Zdielať na

Zo sexy Sylvaina Machaca (32) sa stal návrhár

Zdroj: Facebook Sylvain Machac

Francúz sa jednoducho nezaprie. Okrem toho, že sú všetci šarmantní a galantní, sú ešte aj posadnutí módou. Dokonca aj ten, ktorý hrá v Paneláku - Sylvain Machac.

Na Slovensko prišiel kvôli žene svojho života, hľadal svoje rodinné korene, rozbehol slušnú hereckú kariéru a teraz... "Mám nový job, je to môj vlastný projekt, môj srdcový projekt a od januára na ňom pracujem," prezrádza herec. 

Slovenská kvalita

Sylvain, ktorý v dennom seriáli Panelák hrá Frederika, výrobcu rakvičiek, v skutočnom živote vyrába tričká. "Moja rodina sa pohybuje v oblasti módy a ja módu milujem a mám rád dobrú kvalitu a našiel som ju práve tu na Slovensku, kde si teraz môžem splniť svoj sen," hovorí.

A tak si vymyslel námet, ktorý spolu so slovenskými tvorcami zrealizoval a výsledkom je kolekcia šiestich vizuálov - troch mužov a troch žien. "Vzniklo to ako reakcia na hipsterskú módu, ktorá teraz fičí - vidím veľa chlapov s bradou, ale podľa mňa to nie je otázka módy," hovorí Sylvain.

Krásne, ženské a tajomné

Do svojich unisex tričiek už navliekol aj známe tváre, najmä svojich kolegov z Paneláku, ktorí ho prišli podporiť aj na prezentačnú akciu. "Keď sa naň pozrieš, ten chlapík je bohém a mňa to vystiuhuje, aj ja som snílek," hovorí moderátor Topstaru Ján Bakala.

"Podľa mňa to je krásne, ženské a tajomné a ženy by také mali byť," dodáva herečka Zuzana Vačková. Sylvain ako správny Francúz to vie a už teraz má veľké plány do budúcnosti.

"Chcem urobiť 3 kolekcie tričiek a ak to bude fungovať, budeme sa rozrastať a vytvoríme plnohodnotnú odevnú značku," dodáva Francúz.

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie