Zatiahnuté
10°
Bratislava
Marcel
20.4.2024
Toto je nový sexsymbol seriálu Panelák, Sylvain (31)
Zdielať na
Showbiznis

Toto je nový sexsymbol seriálu Panelák, Sylvain (31)

Denný seriál Panelák sa už o pár dní vráti na televízne obrazovky s novými, zábavnejšími epizódami. Nové však bude ešte niečo. Medzi starými známymi postavami sa objavia aj nové tváre. Jednou z nich bude aj Frederik, ktorý už na prvý pohľad láme srdcia všetkých slečien, s ktorými sa stretol.

Sylvain Machac. Milý, sympatický, usmievavý, pekný a charizmatický Francúz, ktorý dokáže nemožné. Svoje herecké texty sa učí v slovenčine, napriek tomu, že po slovensky zatiaľ nevie hovoriť. "Dnes bol môj prvý nakrúcací deň a spoznal som tím ľudí a spôsob práce na Slovensku," prezradil herec.

Sylvain pochádza z Francúzska a žije iba sto kilometrov od Paríža. Jeho korene sú však tu, na Slovensku a kvôli Paneláku sa sem aj presťahoval. "Môj starý otec sa narodil v Prievidzi," dodal. A práve preto sa Sylvain rozhodol pricestovať na Slovensko a skúsiť svoje šťastie tu. Okrem toho, chce bližšie rodisko svojich predkov a naučiť sa slovenský jazyk.

Scenárista Andy Kraus mu prisúdil úlohu lámača ženských sŕdc a mladý Francúz je na to pripravený. Rola sex symbolu sa mu páči. "Myslím si, že všetky slovenské ženy sú nádherné," priznal Sylvain.

Ideál ženskej krásy však nemá. Nezáleží mu na farbe vlasov, postave, štýle obliekania. Sylvain si v Paneláku zahrá nádejného podnikateľa, ktorý sa na Slovensku rozhodne skúsiť šťastie. "Viem, že moja postava sa volá Frederik a bude predávať rakvy. Po prvýkrát sa objavím v dome doktora Bajzu," prezradil sympatický Francúz.

Ako ďalej bude ovplyvňovať osudy obyvateľov Paneláku, to zatiaľ nevie ani on sám. Každý jeden nakrúcací deň, je pre neho výzvou a každé stretnutie s hercami, potešením. Nechajme sa teda prekvapiť, ako tento chrumkavý Francúz zamotá hlavy panelákovým kráskam.

TopStar Magazín v televízii JOJ. Každý pracovný deň o 16:20!

Zdroj: topstar.sk/ Alexandra Hinková

Zdielať na

Pre ženu

Najčítanejšie