Polojasno
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Bartoškova (67) rakovina zastavila nakrúcanie seriálu: Na pol roka
Zdielať na

Bartoškova (67) rakovina zastavila nakrúcanie seriálu: Na pol roka

Zdroj: Reprofoto: blesk.cz

Len pár dní potom, čo padla prvá klapka seriálu Já, Mattoni za 200 miliónov korún, sa muselo nakrúcanie stopnúť. Predstaviteľ titulnej roly Jiří Bartoška musí pre rakovinu neodkladne podstúpiť cyklus chemoterapií...

Hercovi ide o život a práca musí ísť zatiaľ bokom. Tým skôr, že rola Bartošky, ktorý hrá zakladateľa slávnej značky, je veľmi náročná.

“Je to veľmi silná rola, ale veľmi náročná kvôli striedaniu hercov,“ povedal Bartoška ešte začiatkom októbra s tým, že na nakrúcanie sa neskonale teší. 

Jiří Bartoška ako Mattoni starší v pripravovanom seriáli

Reprofoto: blesk.cz

Zákerná choroba ale zaútočila a Bartoška si bude musieť na kameru minimálne pol roka nechať zájsť chuť. Nádor miazgových uzlín v medzihrudí je nutné chemicky zničiť!

“Nakrúcať budeme najskôr za pol roka,“ posťažovala sa aj Blesku jedna z hviezd seriálu Českej televízie. Odriekla kvôli tomu ďalšie kšefty, a teraz je bez práce aj bez peňazí.

Aj keď Bartošku kolegovia ľutujú a držia mu palce, predsa len sa ich stopka seriálu nepríjemne dotkla. A producentov určite tiež.

Jiří Bartoška a Josef Abrhám na place pripravovaného seriálu.

Reprofoto: blesk.cz

Na herca počkajú

Dvesto miliónov korún, na ktorých sa podľa informácií Blesku projekt vyšplhal, nie je málo. Dobové kostýmy a výpravnosť sa ale dosť predraží. Scenár vznikol už v roku 2002 pod pracovným názvom Predavač vody.

Po dlhých 12 rokoch konečne padla prvá klapka v tomto roku 3. októbra a po pár týždňoch nič. Všetko je kvôli vážnej chorobe Jiřího Bartošku odložené až na jar.

“To je ale jedno, hlavne, aby bol Jiří zdravý. Veľmi radi na neho počkáme,“ myslia si vo väčšine hviezdy seriálu.

Súvisiace články

Najčítanejšie