Jasno
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Toto mozog Lucie Bílej (48) neberie: Ľudia jej zazlievajú Zemana (70)
Zdielať na

Toto mozog Lucie Bílej (48) neberie: Ľudia jej zazlievajú Zemana (70)

Zdroj: Koláž: ahaonline.cz

Obľúbenkyňa prezidenta Miloša Zemana, mnohonásobná víťazka trochu pochybnej súťaže Český slavík a vynikajúca speváčka Lucie Bílá nemá v posledných dňoch príliš dôvodov k veseliu. Možno zažíva, podobne ako pred časom Jiřina Bohdalová (83). Obom sa nevyplatilo prevziať vyznamenanie od prezidenta, ktorý vzišiel z priamej voľby. Populárna speváčka tak dostáva poriadne zabrať.

V priebehu istého večierku istej kliniky si Lucie Bílá vyliala srdiečko a posťažovala sa na neduhy nášho národa. "Málokto vie, ako sa cítim v pozícii, v ktorej som. Vie to iba žena, ktorá je rovnako vysoko vo svojom odbore, ako ja. Nie je to vôbec jednoduché v našej krajine, pretože naša povaha je zvláštna. Dávajú mi strašnú ´čočku´, napríklad dnes. Česi sú ako knedlo-vepřo-zelo. Nemôžeme bez toho byť, ale je nám po ňom ťažko,“ snaží sa vysvetliť kameň úrazu speváčka na webe Sedmička.

aha!

Dobrosrdečná a možno ľahko naivná Lucie by si možno mala dať pozor, komu sadá na lep. Sladké rečičky mocných sú ošemetné a priateľsky sa stavať k ľuďom, ktorí krajine škodia je cestou do pekla.

Nakoniec sama našla riešenie, ako sa v budúcnosti vyvarovať nebezpečenstiev a nevraživosti ľudu. Nechá si totiž na klinike plastickej chirurgie zväčšiť mozog, a tak každý podvod hneď prekukne. "Chcem, aby sa mi zväčšil, pretože toto nie je normálne,“ uľavila si Lucie Bílá.

Súvisiace články

Najčítanejšie