Jasno
Bratislava
Marek
25.4.2024
Kim Kardashian (34) nafotila pikantné akty, jej dvojníčka ju vysmiala!
Zdielať na
Showbiznis

Kim Kardashian (34) nafotila pikantné akty, jej dvojníčka ju vysmiala!

Zdroj: Paper Magazine

Obrovský zadok Kim Kardashian svieti na obálke Paper magazínu a televízna hviezda si užíva mediálne šialenstvo, ktoré jej nahé pozadie vyvolalo. Pustila sa však do nej jej dvojníčka. Skočia si do vlasov?

Kim Kardashian opäť ukázala, že sa nechá nahovoriť na čokoľvek, len aby z toho vytrieskala peniaze či mediálny záujem.

Tentoraz sa hviezda reality show musí uspokojiť "len" s tým, že sa o jej nových odvážnych fotografiách v časopise Paper magazín rozpráva úplne všade.

Milionárka Kim, ktorá žila odmalička obklopená luxusom a má všetko na čo si zmyslí, si však viac potrpí na slávu. Lebo tú si kúpiť nemôže, píše The Daily Mail.

Kim Kardashian

Paper Magazine

Kim oslovil časopis Paper na spoluprácu a manželka rappera Kanyeho Westa, s ktorým vychováva ročnú dcérku North, ochotne súhlasila. Zavážil aj fakt, že o fotky sa postaral slávny francúzsky fotograf Jean-Paul Goude.

„Dali sme si záväzok. Naše zimné číslo musí zaplaviť internet. A nevieme o žiadnej inej osobe ako Kim, ktorá by to dokázala splniť,“ vyjadrili sa tvorcovia časopisu na svojej webstránke.

Kim Kardashian

Paper Magazine

Kim sa vytešuje z mediálneho záujmu, no nie každému sa fotka, na ktorej jej vidno celý zadok, zdá vhodná. Prekvapivo sa k snímkam ozvala herečka Naya Rivera známa zo seriálu Glee.

Herečka, ktorá svoj imidž odkopírovala od škandalóznej hviezdy a až zúfalo rovnako sa oblieka i líči, napísala Kim na Instagram: "Veď si niekoho matka..."

Kim Kardashian v časopise Paper ukázala aj prirodzenie: Ako z porna! Kim Kardashian, matka malej North (1), ukázala úplne všetko! 

Kim Kardashian a Naya Rivera

Isifa

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie