Polojasno
Bratislava
Marek
25.4.2024
Pani Janka (72) z Paneláku sa zmenila na čerticu
Zdielať na
Showbiznis

Pani Janka (72) z Paneláku sa zmenila na čerticu

Väčšinou distingvovaná pani Janka z Paneláku sa zmenila na čerticu a príjemný večer strávila v pánskej spoločnosti. A viete s kým? S oveľa mladším Maslákom. A ako sa na seba lepili...

Maslák sa potrebuje vyžalovať, Emilko je ďaleko a Janka je potužená -  pozor... nielen alkoholom. "Pani Nitschneiderová navyše nechtiac vyfajčila tú cigaretu marihuanovú, takže prišla taká rozvoľnená, divná," hovorí herečka Turzonovová.

Sny všetkých hercov

Scény, ktoré nevidíme v Paneláku úplne bežne. Rozvášnený Maslák s pani Nitschneiderovou. Janko veď ti si slintal?! "Pani Dačka (Božidara Turzonovová pozn. red.) a Milka Vášáryová to sú sny všetkých hercov. To je taká dvojica slovenského národného divadla a vôbec divadla  a filmu, po nich nič iné, iba slintať," hovorí Koleník.

Takéto nakrúcanie si užívajú nielen samotní herci, ale aj celý štáb naokolo Scény sa musia teda nakrúcať viackrát. "Tak mi to hráme a niekedy sa stane, že to nevydržím a sa rozosmejem, čo je neprofesionálne, pochopiteľne, takže potom to musíme nahrávať ešte raz," dodáva Turzonovová.

Roky praxe

Podobnú scénu si už pani Dačka a Janko raz už užili. To im však nebránilo opäť to rozbaliť naplno. "My sa vždy s Dačkou stretávame iba medzi dverami. Ja som teda tak o tú hlavu vyšší a pani Dačka sa iba takto pozerá. A zrazu sme sedeli a boli sme tak pri sebe. No, veľmi príjemné," pokračuje Janko.

Viete si predstaviť, koľko žien vám závidí, že Koleník sa na vás takto lepil? "Tým sa nezapodievam moje zlato, to už za tie roky praxe, tieto myšlienky. To nie," hovorí. Tak darmo, sú to skvelí herci a aj takéto  intímnejšie scény patria k ich profesii.

Zdielať na

Súvisiace články

Najčítanejšie