Polojasno
16°
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Koleník (34) je na roztrhanie, ako to ten muž stíha?
Zdielať na
Showbiznis

Koleník (34) je na roztrhanie, ako to ten muž stíha?

Divadlo, seriál, dabing. Toto absolvuje dennodenne herec Janko Koleník. A o pár mesiacov začne nakrúcať český seriál, ako to tento muž stíha?

Najskôr nakrúca seriál, potom ide do divadla, opäť do štúdia, občas do dabingu, potom na predstavenie a odtiaľ rovno do postele. "Mojou prioritou je divadlo," hovorí Janko.

Svetový režisér

Samozrejme, čas si vždy nájde aj na Panelák. "Už sme si našli cestu, že Panelák vieme organizovať, čiže Panelák sa prispôsobuje divadlu," pokračuje herec. A to doslova, keďže v divadle trávi momentálne veľa času.

"My sme priviezli na Slovensko z Prahy úžasné divadlo. Režíruje ho svetový režisér Robert Wilson, sme nalíčení, je to fyzicky náročné a prial by som každému hercovi, aby si to zažil," dodáva.

Lady Gaga, Brad Pitt

Jána Koleníka veľmi teší, že teóriu skúša na vlastnom tele. Ale, nie je to ľahké. "O takých režiséroch sme sa učili, vytvorí sa komunita, ktorá spolu žije mesiac, netočí sa Panelák, divadlo, nejedia, sú nalíčení," tvrdí.

Ale môže sa pochváliť, že má niečo spoločné s Lady Gaga či Bradom Pittom. "S nimi spolupracoval režisér, s ktorým som spolupracoval aj ja," oznamuje herec. Už o pár mesiacov sa opäť začne nakrúcať český seriál a to už bude panelákový Maslák na roztrhanie.

Zdielať na

Súvisiace články

Najčítanejšie