Zatiahnuté
10°
Bratislava
Marcel
20.4.2024
Chcela stará mladou byť: Matka Kim Kardashian (59) si narazila zajačika!
Zdielať na

Chcela stará mladou byť: Matka Kim Kardashian (59) si narazila zajačika!

Zdroj: Isifa, Instagram/Kris Jenner

Kris Jenner (59), mama a manažérka slávneho klanu Kardashianovcov, si našla mladého milenca. Corey Gamble (41) je od Kris Jenner mladší o osemnásť rokov.

K narodeninám si darovala mladé mäsko! Kris Jenner dnes dovŕšila 59-rokov, no na svoj vek sa rozhodne necíti. Udržiavaná matka piatich dcér, z ktorých vyrástli televízne hviezdy, sa už pár týždňov objavuje na verejnosti s mladým milencom.

Medzi hlavou klanu Kardashianovcov a jej novým úlovkom Corey Gamblom je priepastný vekový rozdiel. Milenec je od nej mladší o 18 rokov!

Kris Jenner sa snaží vyzerať i pôsobiť mladistvo a oveľa mladší partner jej zrejme dodáva sebavedomie.

Kris Jenner a jej milenec Corey Gamble

Isifa

Matka šiestich detí sa minulý rok rozišla s bývalým olympionikom Bruceom Jennerom, za ktorého bola vydatá dvadsaťtri rokov.

Odvtedy sa špekulovalo o viacerých milencoch cieľavedomej manažérky, ktorá zo svojej rodiny dokázala vytvoriť dobre fungujúcu "firmu“, ktorá ma hodnotu niekoľko desiatok miliónov dolárov.

No až s Corey Gamblom sa objavila ruka v ruke na verejnosti. Gamble pracuje pre manažéra speváka Justina Biebera Scootera Brauna. Práve vďaka Bieberovi, ktorý je rodinný priateľ Kardashianovcov, sa Kris so svojím novým úlovkom zoznámila.

Kris Jenner dovolí deťom pre publicitu všetko: Sestra Kim Kardashian má len sedemnásť a už sa odhaľuje!

Kris Jenner so svojimi troma najstaršími dcérami

Instagram/Kris Jenner

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie