Zatiahnuté, dažďové prehánky
Bratislava
Juraj
24.4.2024
Blbý a blbší sa po dvadsiatich rokoch vrátili! Namierili si to rovno do kín!
Zdielať na

Blbý a blbší sa po dvadsiatich rokoch vrátili! Namierili si to rovno do kín!

Zdroj: Isifa

Fenomenálny návrat dvoch hercov a ich kultových postáv! Jim Carrey (52) a Jeff Daniels (58) si po dvadsiatich rokoch zahrali v pokračovaní komédie Blbý a blbší, ktorá má 14. novembra svetovú premiéru.

Komédia Blbý a blbší, ktorú v roku 1994 za 17 miliónov dolárov natočil režisér Peter Farrelly, celosvetovo zarobila úctyhodných 247 miliónov.

Film sa natrvalo zapísal do sŕdc miliónov fanúšikov bláznivých komédií a posilnil status Jima Carreyho ako jedného z najobľúbenejších hollywoodskych komikov.

Výborným hereckým partnerom mu bol Jeff Daniels, ktorý tiež predstavil svoj komediálny rozmer.

Jim Carrey and Jeff Daniels

Isifa

O pokračovaní príbehu dvoch srdečných, ale nie veľmi inteligentných priateľov Lloyda (Jim Carrey) a Harryho (Jeff Daniels) sa často hovorilo, no až v októbri 2011 režisér Peter Farrelly potvrdil, že sa pripravuje druhá časť.

Počas nakrúcania pokračovania Blbý a blbší sú späť (Dumb and Dumber To) sa stretla známa partia tvorcov a hercov. Napriek tomu, sa scenár prepisoval a dokonca hrozilo, že Jim Carey z projektu odstúpi. Katastrofa sa však nestala a film je natočený!

Jim Carrey

Isifa

Tentoraz budú kamaráti hľadať stratenú Harryho dcéru, do ktorej sa beznádejne zamiluje Lloyd.

Dvojica hercov sa v dobrej nálade objavila na špeciálnej premiére v Los Angeles v typických farebných oblekoch a autíčku v tvare psa.

Jim Carrey and Jeff Daniels

Isifa

Nenechajte si ujsť: Kultový film Pulp Fiction oslavuje 20 rokov: Ako sa zmenili hlavné hviezdy?

Súvisiace články

Najčítanejšie