Jasno
17°
Bratislava
Soňa
28.3.2024
Zbláznila sa? Herečka Bai Ling (48) vytŕčala prirodzenie!
Zdielať na

Zbláznila sa? Herečka Bai Ling (48) vytŕčala prirodzenie!

Zdroj: Isifa

Americko-čínska herečka Bai Ling je známa kontroverzným správaním a výberom oblečenia, ktoré zahalí len to najnutnejšie. Tentoraz však zašla ešte ďalej. Na červenom koberci ukázala prsia i rozkrok.

Od problematickej herečky možno vždy čakať nejaké prekvapenie. Bai Ling, ktorej kariéra stagnuje, sa rozhodla pripomenúť verejnosti vo veľkom štýle.

Napriek tomu, že v USA sa oslavuje Halloween 31. októbra, Bai Ling sa rozhodla predĺžiť sviatok o jeden deň. Na akciu Global Fortune Leadership Summit totiž prišla oblečená v kostýme, a ten by rozhodne nemal chýbať ani v jednom obchode pre dospelých.

Či išlo o halloweensky kostým alebo považovala Bai Ling kus dotrhanej látky za vhodné oblečenie na červený koberec, herečka neupresnila.

Bai Ling

Isifa

Bai Ling prišla na akciu zahalená do dlhého kabáta, no keď si ho rozopla, všetci prítomní zostali zaskočení. Zdalo sa, že útla herečka má obnažený rozkrok, no ukázalo sa, že to najintímnejšie skrýval tenučký pásik látky.

Herečka narodená v Číne ochotne pózovala fotografom a vytŕčala pritom potetovaný rozkrok. Z efektne dotrhaného kostýmu jej tiež vytŕčali bradavky.

Bai Ling

Isifa

Viac ako vulgárne oblečenie dokáže šokovať už len skutočnosť, že Bai Ling, ktorá má dokonalé mladistvé telo a tvár bez vrások, oslávi o dva roky päťdesiatku.

Nenechajte si ujsť: Miley a Rihanna ukázali prsia: Ktorej z nich vykukli bradavky?

Súvisiace články

Najčítanejšie