Oblačno
19°
Bratislava
Miroslav
29.3.2024
Petra Bubeníková (24) nebola vždy dokonalá. Takto schudla 14 kíl!
Zdielať na
Showbiznis

Petra Bubeníková (24) nebola vždy dokonalá. Takto schudla 14 kíl!

Keď sa už nezmestila do šiat, povedala si, že stačilo! Schudla neuveriteľných štrnásť kilogramov. Mladučká recepčná z Paneláku - Petra Bubeníková zvíťazila zaručeným spôsobom.

Petra nemal vždy ideálnu postavu. Keď sa ručička váhy zastavila na čísle 70, povedala si "dosť!". Mladá herečka sa jednoducho necítila komfortne a do ničoho sa nezmestila. "Všetko mi bolo malé. Musela som už so sebou začať niečo robiť," priznáva.

Do fitka ju dotiahla staršia sestra. Zároveň bola aj jej najväčšou motiváciou. "Tak sme začali denno-denne trénovať, niekedy aj dvojfázovo," hovorí Petrina sestra Miška.

S bývalým

Trénovať začala so svojim expriateľom. "Na začiatku to bolo zvláštne, neskôr som si to už nepripúšťa a bral som to profesionálne," hovorí Peter, ktorý je tréner.

Najhoršie boli pre Petru prvé dva mesiace, keď sa jej vôbec nedarilo schudnúť ani deko aj napriek tomu, že dodržiavala stravovací režim. "Jedla som malé porcie, päťkrát denne, žiadne pečivo a veľa vody," hovorí.

Potom sa ale všetko rozbehlo. Zmeny si samozrejme všimli aj kolegovia v Paneláku. Palce jej držala najmä kolegyňa Gabika Marcinková. "Ja som bola svedkom toho, že také niečo chystá, chodila na nakrúcanie so všelijakými šťavami. Obdivujem ju," potvrdila Gabika.

Petra s trénerom vám ukážu cviky, ktoré ľahko zvládnete aj doma:

Zdielať na

Najčítanejšie