Jasno
Bratislava
Jaroslav
27.4.2024
Nie je toho už priveľa? Clooneyovci zorganizovali tretiu svadobnú hostinu
Zdielať na
Showbiznis

Nie je toho už priveľa? Clooneyovci zorganizovali tretiu svadobnú hostinu

Zdroj: Isifa

Herec George Clooney (53) a jeho manželka Amal (36) absolvovali ďalšiu okázalú svadobnú hostinu. Veľkolepej oslave nezabránil ani fakt, že manželia sú svoji už mesiac.

Kým sa bežný človek musí uspokojiť s jednou svadbou a následne jednou svadobnou hostinou, u slávnych a rozprávkovo bohatých prominentov sa ani dve svadby a tri svadobné hostiny nemusia zdať priveľa! Reč je o americkom hercovi George Clooneym a jeho manželke Amal.

Tak, ako sa kedysi známy herec statočne bránil všetkým vydajachtivým partnerkám, sa teraz novoženáč nevie nabažiť svadobných osláv.

Clooney si právničku Amal vzal koncom septembra v Benátkach, pričom dvojica absolvovala až dva obrady. Prvá svadba sa konala 27. septembra pred priateľmi a rodinou. Druhý oficiálny obrad sa uskutočnil 29. septembra na benátskej radnici. Netreba dodávať, že dvojica obe svadby poriadne oslávila.

Svadobná hostina v Anglicku sa konala v tomto luxusnom rezorte

Isifa

Novomanželia sa ani nie mesiac po svadbách opäť rozhodli oslavovať. Tentoraz sa udalosť konala 25.októbra v luxusnom anglickom rezorte Danesfield House Hotel and Spa.

Dvojica pozvala na párty viac ako 200 rodinných príslušníkov a priateľov. Nechýbali medzi nimi ani príbuzní Amal, ktorí pricestovali z jej rodného Libanonu. Hostiteľmi boli rodičia nevesty Baria a Ramzi Alamuddinovci.

George Clooney a jeho manželka Amal

Isifa

Po privítaní v hlavnej sále hotela sa prítomní presunuli do veľkého bieleho stanu, kde pokračovali v hostine.

Nuž, nech to po toľkých oslavách novomanželom vyjde!

Plánujú Clooneyovci kariéru v politike? Manželka Clooneyho (53) si zmenila meno, bude z nej prvá dáma USA?

Súvisiace články

Najčítanejšie