Polojasno
12°
Bratislava
Marcel
20.4.2024
Perníkový tatko: Hlavní hrdinovia seriálu dostali zákaz!
Zdielať na
Showbiznis

Perníkový tatko: Hlavní hrdinovia seriálu dostali zákaz!

Zdroj: Isifa

Sieť hračkárstiev Toys "R" Us stiahla z predaja figúrky zo seriálu Perníkový tatko (2008 - 2013). Dôvodom bola online petícia, ktorú iniciovala nemenovaná matka z Floridy.

Žiadosť o stiahnutie hračiek zo seriálu Perníkový tatko podporilo viac než 9000 ľudí. Tí tvrdia, že tieto figúrky, ktoré vyrobili s doplnkami ako napríklad vrecká s peniazmi a drogami, by sa nemali predávať v hračkárstvach.

Predstavitelia Toys "R" Us najprv vyhlásili, že kontroverzné figúrky ponúkajú iba v oddelení pre dospelých a na obaloch je jasne napísané, že sú nevhodné pre osoby mladšie než 15 rokov. V utorok ich však nakoniec stiahli z obchodov.

Po spustení petície za stiahnutie figúrok z predaja sa objavila aj petícia na ich podporu, tú však podporilo iba 3000 ľudí.

Figúrky

Isifa

K afére sa s humorom vyjadril aj hlavný hrdina seriálu herec Bryan Cranston. "Matka z Floridy spustila petíciu proti figúrkam z Perníkového tatka. Som taký nahnevaný, že na protest spálim svoju figúrku Floridskej matky," napísal herec na sociálnej sieti Twitter.

Perníkový tatko sledoval príbeh stredoškolského učiteľa chémie Waltera Whitea. Ten sa po tom, čo mu diagnostikujú rakovinu pľúc v pokročilom štádiu, rozhodne vyrábať a predávať pervitín, aby stihol pred smrťou zarobiť dostatok peňazí pre svoju manželku a deti. Pomáha mu pri tom jeho bývalý problémový študent Jesse Pinkman v podaní Aarona Paula.

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie