Zatiahnuté
15°
Bratislava
Žigmund
2.5.2024
Soňa Müllerová (52) miluje módu, mala módnu kolekciu
Zdielať na

Soňa Müllerová (52) miluje módu, mala módnu kolekciu

Je to moderátorka, miluje módu, zdravo sa stravuje a vyzerá naozaj veľmi dobre. Viete, o kom je reč? Soňa Müllerová prezradí, prečo tak dobre vyzerá.

Krásna, štýlová, vždy šik. Aj takto možno opísať moderátorku Soňu Müllerovú. S módou si prirodzene tyká, no priznala, že sa o najnovšie trendy a vychytávky aj sama zaujíma.

Cítim módu

"Ja som vždy bola kreatívny človek a toto je súčasťou kreativity že ma to baví, nevenujem sa tomu až tak veľa, ale si myslím že cítim, ale niekedy aj ja prestrelím," tvrdí Müllerová.

Drobné pokĺznutie si dáma jej kalibru môže aj dovoliť. Ona to ale berie inak. "Cítim tú módu, nie tak komerčne, ale tak inak, možno kompozične." Dôkazom toho že je s "fešn" svetom za dobre je aj fakt, že kedysi mala vlastnú módnu kolekciu.

Stop kvôli deťom

"Volalo sa to model Soňa Müllerová ale to bolo dávno, predávalo sa to na Obchodnej ulici ale potom som s tým prestala, lebo som mala malé deti," priznáva moderátorka.

Skĺbiť materské povinnosti a pracovnú vášeň, nebolo najľahšie, a tak si vybrala to, čo milovala a miluje najviac na svete. Svoje deti. "Chcelo to celý čas a študiá chceli, aby to bol aj model. Aj lacné aj do roboty aj do divadla, takže som od toho ustúpila a teraz je to taká zábava, ale nejako špeciálne to nesledujem," dodáva.

Súvisiace články

Najčítanejšie