Skoro jasno
14°
Bratislava
Marek
25.4.2024
Manželka Clooneyho (53) si zmenila meno, bude z nej prvá dáma USA?
Zdielať na
Showbiznis

Manželka Clooneyho (53) si zmenila meno, bude z nej prvá dáma USA?

Krásna právnička Amal Alamuddin si po svadbe s hercom Georgeom Clooneym zmenila priezvisko. Dvojicu prirovnávajú k prezidentskému páru Kennedyovcov!

Britsko-libanonská právnička Amal Alamuddin (36) si zmenila meno na Amal Clooney. Pôvodne vyhlásila, že si ponechá svoje dievčenské meno ako prostredné priezvisko, no napokon sa rozhodla inak.

Na oficiálnej webovej stránke jej právnickej firmy Doughty Street Chambers sa už uvádza len jej skrátené meno.

Amal a George Clooneyovci mali prekvapivo krátke medové týždne. Novomanželia sa už vrátili do práce, George odcestoval do USA a Amal zase do Grécka.

George Clooney a Amal Alamuddin

Isifa

Média čoraz častejšie špekulujú o tom, že George Clooney sa pripravuje na politickú kariéru. Sám herec túto možnosť nevylúčil. Ak by sa George rozhodol vymeniť herectvo za politiku, po svojom boku si nemohol priať reprezentatívnejšiu manželku.

Krásna a vzdelaná Amal by bola dokonalou prvou dámou, fanúšikovia Georga Clooneyho, ktorý roky bojuje za ľudské práva, si ho zas radi predstavujú v Bielom dome.

Dvojica sa zosobášila koncom septembra v Benátkach a zaľúbenci si stihli manželské sľuby vymeniť dvakrát. Prvá svadba sa konala v sobotu 27. septembra v luxusnom hoteli Aman Canal Grande.

George Clooney a Amal Alamuddin

People magazine

Na honosnej svadobnej hostine sa okrem rodinných príslušníkov zúčastnilo aj mnoho celebrít, nechýbali herci Matt Damon, Bill Murray, modelka Cindy Crawford, spevák Bono či módna ikona Anna Wintour.

Druhý obrad sa uskutočnil v pondelok na benátskej radnici a po ňom talianske úrady manželstvo uznali za právoplatne uzavreté. Oba obrady viedol bývalý starosta Ríma Walter Veltroni, ktorý je Clooneyho blízkym priateľom.

Nenechajte si ujsť: Clooney (53) v chomúte: Na svete sú prvé svadobné fotografie!

Ktorá je lepšia? Kate Middleton má konkurenciu! Má Clooneyho manželka lepší štýl?

Zdielať na

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie