Skoro jasno
14°
Bratislava
Marek
25.4.2024
Hugh Grant (53) už nechce byť členom hollywoodskej mašinérie
Zdielať na

Hugh Grant (53) už nechce byť členom hollywoodskej mašinérie

Byť hviezdou je náročné. Bulvár vám pozerá cez plece. Analyzuje, čo jete, kam chodíte, s kým spíte a čo si obliekate. Cesty späť však niet.

Žiara reflektorov, večierky, šampanské prúdom, krásne šaty, exkluzívna spoločnosť, luxus a peniaze. Kto by to nechcel? Tí, ktorí vidia aj opačnú stranu - stratu súkromia, všadeprítomný bulvár a paparazzi, klebety a špinavé špekulácie, ktoré poznáme ako kačice.

Prišiel o všetko

Hugh Grent si povedal dosť - už nebudem súčasťou tej hollywoodskej mašinérie. Na filmovom plátne hrá muža, ktorý pre zdanlivý lesk takmer prišiel o všetko.

"Táto osoba v skutočnosti Hollywood miluje, ale navonok tvrdí opak, a tak nevie zohnať prácu. Ja som človek opačného razenie. Nie, nechcem toho byť súčasťou, hoci lepším človekom ma to nerobí. Prosto je to moje rozhodnutie," tvrdí herec.

Na plátne uvidíme Grenta ako scenáristu, ktorý jedného dňa zbadá, čo mu Hollywood vzal. Takmer rozvedený päťdesiatnik, zlomený človek a navyše bez práce. Tým našťastie Grent v skutočnosti nie je.

Bulváru sa stráni

"Nikdy som nepodľahol tomu šialenstvu - hrať, promovať ako o dušu, účinkovať v šou a tak podobne. Pre iných je to ako pulzujúca krv v žilách. Niektorí dokonca hovoria - keď nehrám, tak akoby som ani nedýchal. Pre mňa sú dôležité iné veci v živote," pokračuje.

Hugh Grent sa bulváru už nejaký ten rok stráni a jeho súkromie sa tak nepretriasa. A úprimne priznáva, že zaradiť by sa už asi ani nevedel.

"Veď ja už ani neviem ako to funguje. Pred desiatimi rokmi mali ľudia tak akurát nejakého PR manažéra, dnes je to kolos - samé tie twitre a facebooky, milióny fanúšikov, nasledovníkov," vymenováva.

Herec si uvedomuje, že ak hrá, tak je o jeho život prirodzený záujem. Človek by mu ale podľahnúť nemal. Rovnako sa drží zásady, že talent netreba všade pchať, pretože ho vidieť. A s tým sa dá len súhlasiť.

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie