Zatiahnuté
11°
Bratislava
Vojtech
23.4.2024
Hugh Grant (53): Som rovnaký, len trošku starší a šedivejší
Zdielať na
Showbiznis

Hugh Grant (53): Som rovnaký, len trošku starší a šedivejší

Zdroj: ISIFA

Medzinárodné filmové festivaly zaplavujú svet. Svetové celebrity navštívili Šanghaj aby sa uchádzali o priazeň najľudnatejšej krajiny zeme. Červeným kobercom sa prešli Hugh Grant a Nicole Kidman.

Austrálska kráska a britský džentlmen sú hlavnými hviezdami filmového festivalu v Šanghaji. Nicole Kidman prišla podporiť svoj nový film Grace Monacká kňažná. Životopisnú drámu síce v Európe odcudzujú kritici aj kráľovská rodina, čínski diváci sa však na ňu tešia.

Svadba s šľachticom

Skutočný príbeh americkej herečky, ktorá sa vydala za šľachtica im nie je veľmi známy. Štyridsaťšesťročná hviezda ukázala svoj pôvab nielen vo filme, ale aj na červenom koberci.

Ďalšou svetovou celebritou, za ktorou davy šaleli, bol britský herec Hugh Grant. Okrem rozdávania úsmevov bolo aj jeho povinnosťou robiť dobré meno svojmu novému filmu. Snímka The Rewrite mala svetovú premiéru práve v Šanghaji.

Romantika s humorom

"Nie je to úplne romantická komédia. Je tam aj romantika, aj humor, ale myslím si, že je to skôr niečo ako môj film „About a boy“. Je to o mužovi, ktorý sa zdá byť úplne stratený a zrazu zistí, že sa dá žiť úplne inak," tvrdí Grant.

Ako však na jeho novinku zareaguje čínske publikum, je pre neho výzva. "Dúfam, že sa im to bude páčiť. Vraveli mi, že moje staršie filmy si tu našli mnohých divákov, čo ma veľmi potešilo. Myslím si, že som stále rovnaký aj keď som starší a šedivejší. Ale verím, že stále mám šancu páčiť sa čínskym divákom," dodáva.

O zlatú sošku čínskeho festivalu sa uchádza 15 filmov z rôznych kútov sveta. 7 člennú porotu tvoria filmoví herci, režiséri a producenti. Ktorú snímku nakoniec obdarujú prestížnou cenou prezradia 22. júna.

Zdielať na

Súvisiace články

Najčítanejšie