Polojasno
20°
Bratislava
Na Slovensko priletel v utajení oscarový herec
Zdielať na

Na Slovensko priletel v utajení oscarový herec

Nestáva sa každý deň, aby hollywoodske hviezdy chodili na Slovensko, no včera sa to stalo. Hlavné mesto a televíziu JOJ poctil svojou návštevou historicky najmladší držiteľ ocenenia Oscar, charizmatický a talentovaný herec, Adrien Brody.

"Už som tu bol ako dieťa, mal som asi tri roky, takže si veľa nepamätám," povedal Adrien.

Najmladší držiteľ Oscara, sympatický, milý a usmievavý  herec prijal pozvanie televízie JOJ a stal sa exkluzívnym hosťom na večernej párty. "Je to zábavné a vzrušujúce, keďže sa to celé zbehlo na poslednú chvíľku, je to také malé dobrodružstvo," vyhlásil.

TV JOJ-Maroš Ďatko


Adrien priletel do Bratislavy z Milána a kvôli účasti na televíznej párty dokonca zrušil svoj plánovaný let domov do New Yorku.

"Môj život je veľmi nepredvídateľný, čo je nádherné. Vychovali ma, aby som bol spontánny a naučil som sa adaptovať," vysvetlil.

TV JOJ-Maroš Ďatko

V dokonalom utajení

Nik z hostí, ktorí boli na párty netušil, kto je exkluzívnym hosťom. Prítomnosť tejto veľkej hviezdy sa podarila utajiť dokonale.

Hollywoodska hviezda filmov Pianista, Tenká červená línia či Aféra s náhrdelníkom sa na párty dobre zabávala a dokonca si s prítomnými urobila aj hromadnú selfie.

Adrien sa ako malý chlapec venoval kúzlam a mágii ostal verný dodnes. Pripravili sme teda pre neho malé prekvapenie. Pozrite si reportáž:


Zvyšok večera sa Adrien srdečne zdravil s tvárami našej televízie, ochotne pózoval pred objektívmi a užíval si milú spoločnosť. V sobotu ráno z Bratislavy odletel za svojimi rodičmi. Možno sa ešte niekedy vráti.

Najčítanejšie