Oblačno
Bratislava
Juraj
24.4.2024
Veľký deň pre Angelinu Jolie (39): Vyznamenanie od kráľovnej!
Zdielať na
Showbiznis

Veľký deň pre Angelinu Jolie (39): Vyznamenanie od kráľovnej!

Zdroj: Isifa

Herečka Angelina Jolie si dnes prevzala čestný titul Honorary Dame Grand Cross Radu svätého Michala a svätého Juraja. Odovzdala jej ho samotná kráľovná Alžbeta II.

Angelina Jolie sa za svoju dlhoročnú humanitárnu prácu dočkala obrovskej pocty! Za svoje aktivity v oblasti boja za zastavenie sexuálneho násilia vo vojnách dnes dostala čestný titul, ktorý jej odovzdala v Buckinghamskom paláci britská kráľovná Alžbeta II. (88).

Stretnutie dvoch vplyvných žien bolo naozaj zaujímavé, Angelina Jolie bola dojatá, keď si preberala medailu priamo od panovníčky. Herečka a režisérka sa kráľovnej úctivo poklonila a keď uvidela ocenenie, chytila sa za srdce.

Alžbeta II., ktorá len málokedy prejavuje emócie na verejnosti, sa zas na slávnu holllywoodsku herečku zoširoka usmievala.

Isifa

Vzájomné sympatie oboch žien boli zjavné. Obe sa na túto príležitosť obliekli do pastelových farieb, kráľovná sa objavila v šatách a Angelina v elegantnom kostýme.

Toto nie je prvá cena, ktorú Angelina Jolie dostala za svoju humanitárnu činnosť, v novembri 2013 si od americkej Akadémie filmových umení a vied prevzala humanitárnu cenu Jeana Hersholta.

Angelina si konečne po rokoch vzala svojho partnera Brada Pitta: Svadobné fotky Jolie (39) a Pitta (50): Nevesta mala pokreslené šaty!

Súvisiace články

Najčítanejšie