Zatiahnuté, dažďové prehánky
Bratislava
Juraj
24.4.2024
Chystajú Sex v meste 3: Hlavné hrdinky majú spolu 204 rokov!
Zdielať na

Chystajú Sex v meste 3: Hlavné hrdinky majú spolu 204 rokov!

Zdroj: Isifa

Údajne sú prípravy na natáčanie filmu Sex v meste 3 v plnom prúde. Štyri hlavné hrdinky by opäť mali na striebornom plátne riešiť sex a módu. Mnohí si však myslia, že už sú na to príliš staré.

Priaznivci kultového seriálu Sex v meste (1998 - 2004), ktorého príbeh pokračoval v dvoch celovečerných snímkach, sa zrejme dočkajú tretieho filmu!

Už dlhšie sa hovorilo o možnom pokračovaní komerčne úspešných filmov a zdá sa, že je rozhodnuté! Nanovšie sa k očakávanému projektu vyjadrila speváčka Jennifer Hudson v relácii Dish Nation.

"Myslím, že by sa to mohlo stať. Niekto ku mne prišiel a rozprával mi o tom. Takže, ak sa o tom hovorí, možno sa to stane. Skúste si na to počkať," povedala tajomne herečka a speváčka. Jennifer Hudson má k filmom blízko, v snímke Sex v meste: Film (2008) stvárnila Louise, asistentku hlavnej hrdinky Carrie Bradshaw.

Sarah Jessica Parker

Isifa

Filmári, rovnako ako herečky Sarah Jessica Parker (49), Kim Cattrall (58), Kristin Davis (49) a Cynthia Nixon (48), však tieto informácie doteraz oficiálne nepotvrdili. Údajne čakajú, kým zmluvy podpíšu všetci herci.

"Nikdy sme sa o tom vážne nebavili. Jediné, čo viem, je, že existuje príbeh. Je to milý a úžasný príbeh, no či ho budeme môcť rozpovedať, sa ešte len uvidí," prezradila v júni Sarah Jessica Parker.

Hlavná hrdinka spolu s kolegyňou Kristin Davis podporila špekulácie o vzniku filmu prostredníctvom vyjadrení na sociálnej sieti Twitter. "Sarah Jessica Parker, chýbaš mi," napísala Davis pred pár dňami. "Kristin Davis, aj ty mi chýbaš! Počula si už tie úžasné novinky?" odpovedala Parker.

Herečky v začiatkoch seriálu Sex v meste

Isifa

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie