Zatiahnuté, dažďové prehánky
Bratislava
Soňa
28.3.2024
Podľa Sarah J. Parkerovej vznikla sexuálna hračka pre pánov
Zdielať na
TopStar

Podľa Sarah J. Parkerovej vznikla sexuálna hračka pre pánov

Zdroj: SITA/AP/Peter Kramer

Obľúbená americká herečka z toho musí byť zmätená. V marci ju totiž jeden časopis označil za najmenej sexi ženu, o čom však zjavne táto hračka nesvedčí.

Pomerne zmätená musí byť americká herečka Sarah Jessica Parker, hlavná hviezda televízneho seriálu Sex v meste. V marci ju rozhneval časopis Maxim Magazine, ktorý ju označil za "najmenej sexi ženu" súčasnosti.

A teraz podľa nej a jej postavy v Sex v meste vznikla nafukovacia hračka pre pánov, čo znamená, že prinajmenšom niekomu "sexi" rozhodne pripadá.

Ako píše americká tlačová agentúra UPI, panna začala okamžite zaujímať právnikov. Tí chcú posúdiť, či jej výrobca, kalifornská spoločnosť Pipedream Products, neporušila autorské práva a ochrannú známku, keď na obal použila typografický štýl pripomínajúci titulky seriálu.

"Súdy neprihliadajú príliš priaznivo na tento druh vecí, ktoré zhadzujú program a chcú poškvrniť image hviezdy," hovorí právnik Brian Brokate. "Myslím, že HBO sa to pokúsi zastaviť na základe porušenia ochrannej známky," dodal.

Tvorcovia Sexu v meste sa zatiaľ nevyjadrili. Avšak mohli by mať radosť z ďalšej reklamy, ktorá prichádza v čase, kedy sa do kín chystá filmová verzia seriálu, ktorý si získal divákov po celom svete.

Zdielať na

Najčítanejšie