Zatiahnuté
12°
Bratislava
Jela
19.4.2024
Do domu Keanu Reevesa (50) sa vlámali dve ženy, herec má strach
Zdielať na

Do domu Keanu Reevesa (50) sa vlámali dve ženy, herec má strach

Zdroj: SITA

Kanadský herec Keanu Reeves má strach, že žena, ktorá sa k nemu vlámala v polovici septembra, osprchovala sa v jeho kúpeľni a následne si nahá zaplávala v jeho bazéne, sa ho opäť pokúsi kontaktovať.

Päťdesiatročný rodák z Bejrútu preto požiadal súd, aby rovnako starú Kerry Colen Raus od neho držal ďalej.

Sudca hercovej žiadosti vyhovel a fanúšičke, ktorá sa v súčasnosti lieči na psychiatrii, zakázal dočasne priblížiť sa k Reevesovmu domu na menej ako 91 metrov.

Predĺženie zákazu

Predstaviteľ Nea z trilógie Matrix pred súdom uviedol, že Raus nepozná. Ona si myslí, že by ju mohol doviesť k jej otcovi, za ktorého považuje herca Raya Winstonea.

Toho podľa nej uniesli a zapojili do programu na ochranu očitých svedkov. Ďalšie pojednávanie, na ktorom by súd mohol rozhodnúť o predĺžení spomínaného zákazu, by sa malo uskutočniť 22. októbra.

Rozprával sa s ňou

Do hercovho losangeleského domu sa 15. septembra, deň pred Raus, vlámala aj iná žena. Približne o 4:00 ráno začul herec čudné zvuky z knižnice.

Vybral sa do miestnosti, kde zbadal štyridsiatničku ako potichu sedí v jeho kresle. Reeves sa s ňou vraj chvíľu rozprával, upokojil ju a následne privolal policajnú hliadku.

Súvisiace články

Najčítanejšie