Polojasno
12°
Bratislava
Lea
29.4.2024
Jan Kraus (61) je lovec a vo svojom veku šoféruje
Zdielať na

Jan Kraus (61) je lovec a vo svojom veku šoféruje

Ľudstvo by sa vraj dalo rozdeliť na dve skupiny. Na lovcov, ktorým stačí niečo získať a zberačov, ktorí to potrebujú aj hmatateľne vlastniť. A Jan Kraus je taký lovec.

Podľa Jana Krausa sú CD nosiče absolútny prežitok doby. Ani vo sne by ho vraj nenapadlo kupovať si ich a ešte aj odkladať. "Viete prečo, ja si vždy predstavujem, pretože som to zažil už ako mladý, že som videl, keď niekto umrel, čo po ňom zostalo vecí a potom sa riešilo, kam sa to vyvezie. Ja som si už ako dieťa hovoril, ja po sebe taký neporiadok nenechám," hovorí.

Flash karty

To je od neho naozaj veľmi ústretový krok voči pozostalým, no niečo by po ňom predsa len mohlo zostať. "Ale áno, ale nebudú to CD-čka - zostanú po mne flash karty," tvrdí.

Nuž, majster slova a humoru sa nezaprie ani pri takejto morbídnej téme. "Dáte to do vrecka a poviete, to je všetko, čo po otcovi zostalo a dáte to do vrecka," opisuje Kraus.

Vzor pre rovesníkov

Jan Kraus sľubuje, že ich obsah bude minimálne z historického hľadiska zaujímavý. "Ja som cool, neboli in a ja mám hudobné služby, ktoré vám dávajú, čo chcete," hovorí Kraus.

Zatiaľ čo on funguje na digitálnej vlne, akoby bol puberťák. Mohol by byť vzorom pre mnoho svojich rovesníkov. "Dám vám ešte jednu bombu - ja vo svojom veku ešte šoférujem auto, ale teraz už fakt musím ísť," povedal Kraus.

Súvisiace články

Najčítanejšie