Polojasno
12°
Bratislava
Lea
29.4.2024
Spoveď u Jana Krausa: Aj profíci sú z neho nervózni
Zdielať na

Spoveď u Jana Krausa: Aj profíci sú z neho nervózni

Sadnúť si do červeného kresla Jana Krausa sa odvážilo už viacero známych osobností. No každý tam išiel s rešpektom, veď otázky ostrieľaného moderátora nie sú len príjemné.

Soňa Müllerová, Jožo Ráž a pani doktorka Hana Žertová prijali pozvanie do známej a rešpektovanej šou Jana Krausa. No nie každý hneď lukratívnu ponuku prijal. 

"Dlho som odmietal. Ale prišiel čas. Život to tak chcel, tak som to urobil," priznáva rocker Jožo Ráž.

Tvrdého rockera a lídra skupiny Elán predsa len účinkovanie v šou dokázalo vyhodiť z konceptu. Krátko pred nakrúcaním mu hlavou behalo mnoho protichodných myšlienok.

"Jana Krausa si veľmi vážim a považujem ho za inteligentného človeka. No je aj veľmi zlým nepriateľom. V srdci je to dobrý človek, takže sa teším," prezradil.

Aj pred otázkami moderátora mal Jožo rešpekt. "Asi bude záležať od toho, či ma má rád, alebo nie. Keď ma rád nemá, bude to ťažké, keď ma rád má, bude to bomba," polemizoval.

Nervozita stúpala

So všetkou opatrnosťou k uznávanej šou pristupovala i Soňa Müllerová. "Miernu trému treba mať, to sa asi patrí. Keby to bolo bez toho, bolo by to podozrivé," zamýšľala sa skúsená moderátorka.

Soňa prezradila, že sa na program poctivo pripravila. "Štruktúru poznám. Ak na mňa niečo vytiahne, budem sama za seba. Majstrom pointy je on, on vytvára to vtipné," dodala.

Moderátorku vňčšinou ľudia vnímajú ako milú a vtipnú osobu. Sama na seba nabonzovala, že nie je všetko zlato, čo sa blyští. "Nebývam často vtipná. Nebola som tým obdarená, tak si vážim ľudí ako Jan, čo to majú v sebe," povedala.

Bez obáv si do kresla pred Jana sadala pani doktorka Hana Žertová. "Má to byť rozhovor o mojej práci. Nemám sa čoho obávať," ozrejmila.

Súvisiace články

Najčítanejšie