Skoro jasno
24°
Bratislava
Florián
4.5.2024
Skoncová (27) si žije! Leto strávila aj s DiCapriom
Zdielať na
Showbiznis

Skoncová (27) si žije! Leto strávila aj s DiCapriom

Soňa Skoncová robí okrem moderátorky aj modelku. V lete mala relácia TopStar prestávku a tak sa spolu s priateľom Róbertom rozhodla voľno stráviť za veľkou mlákou. V samotnom Los Angeles.

"Ja to LA proste milujem, mne tam sadlo úplne všetko. Máme tam úžasných kamarátov, u ktorých bývame, milujem tam ľudí, počasie. Všetci sú tam usmiati," opisuje Skoncová.

Jeden veľký žúr

Soňa miluje nočný život a ten je v LA poriadne rušný. A preto si spoločne s priateľom Robom plnými dúškami užívali ich americky sen. "Dá sa povedať, že to bol jeden veľký žúr, lebo sme často chodili na párty. Máme jedného známeho, ktorý sa pozná so všetkými celebritami a on ma vždy pozýva na tieto party," opisuje.

A tak Soňa žúrovala s osobnosťami poriadne zvučných mien. "Sedela som na party vedľa DiCapria, stretla som opäť Paris Holton, boli sme na dome s Chrisom Brownom, čo bol obrovský zážitok pre môjho priateľa. Na moje prekvapenie bol komunikatívny, si s ním zahral biliard a bol perfektný," vysvetľuje Soňa.

Deň nezávislosti

Hoci LA už navštevuje takpovediac pravidelne, po prvý raz na vlastnej koži zažila aj americký Deň nezávislosti. "Bolo to naozaj zaujimavé, boli ohňostroje. Bol to obrovský zážitok."

Zdielať na

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie