Oblačno
24°
Bratislava
Florián
4.5.2024
Nadeea Volianova (28): Opäť strašila obrovskými prsiami!
Zdielať na

Nadeea Volianova (28): Opäť strašila obrovskými prsiami!

Zdroj: Isifa

Ruska Nadeea Volianova sa snaží preraziť v USA ako speváčka, ale viac ako o hudbe sa píše o jej škandáloch. Nadeea urobí všetko, aby zaujala a rada púta pozornosť veľkými prsiami.

Nadeea Volianova sa objavila na párty časopisu Men's Fitness a svojim výzorom zaujala všetkých prítomných novinárov.

Speváčka sa počas slávnostného večera však nestala centrom pozornosti kvôli svojim pôvabom, ale naopak.

Nadeea si obliekla čipkovanú čiernu blúzku, cez ktorú jej presvitali jej veľké prsia. Tie bez opory podprsenky vyzerali ako dva veľké lajdavé mechy. Chýbalo len málo a prsia by škandalóznej speváčke spod blúzky vyliezli.

Nadeea Volianova

Isifa

Nadeea Volianova, ktorá sa narodila vo Francúzsku, no má ruské korene, sa podľa vlastných slov prezentuje v Spojených štátoch ako „typická krásna a obdarená Slovanka.“

Názory na jej zovňajšok poznačený viacerými nevydarenými plastikami sa však líšia, rovnako je otázne či sú jej prsia, ktoré tak rada vystavuje na obdiv, pravé.

Rovnako vyvoláva otázky aj jej dátum narodenia. Nadeea Volianova uvádza, že sa narodila 2. septembra 1986 a má 28-rokov. Žena však pôsobí oveľa staršie.

Nadeea Volianova

Isifa

Nadeea zatiaľ vydala len jeden album s názvom From Russia With... (2008). Dieru do sveta svojím hudobným počinom neurobila, a tak sa snaží zaujať v reality show či fotením aktov.

Nadeea Volianova

Isifa

Nenechajte si ujsť! Škandalózne momentky: 10 celebrít, ktorým nechtiac vykukli prsia

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie