Skoro jasno
17°
Bratislava
Žigmund
2.5.2024
Herec, ktorý mal hrať Christian Greya: Nakrútil erotické video!
Zdielať na

Herec, ktorý mal hrať Christian Greya: Nakrútil erotické video!

Charlie Hunnam (34), ktorý mal pôvodne stvárniť zvodného Christiana Greya v očakávanom filme 50 odtieňov sivej, je hviezdou krátkeho videa. Dámy, pripravte sa na poriadnu dávku erotiky!

Anglický herec Charlie Hunnam v roku 2013 porazil všetkých favorizovaných krásavcov a vyhral ostro sledovaný konkurz. Mal sa stať charizmatickým milionárom Christianom Greyom, ktorého stvorila na stránkach svojich troch románov spisovateľka E. L. James. 

Štúdio Universal Pictures minulý rok v septembri zverejnilo svoje rozhodnutie obsadiť do hlavnej ženskej úlohy Dakotu Johnson a jej filmovou láskou sa mal stať práve Charlie Hunnam.

Po ohlásení novinky sa zdvihla nečakaná vlna kritiky namierená voči obom hercom. Najviac si to však odniesol Charlie Hunnam, ktorý sa podľa fanúšičiek na úlohu osudového Christiana nehodil. 

Modelka Doutzen Kroes a Charlie Hunnam

Calvin Klein

Charlie Hunnam sa preto z projektu, ktorý mohol znamenať obrovský prelom v jeho kariére, rozhodol vycúvať. Ako oficiálny dôvod síce uviedol problémy s pracovným rozvrhom, ale tiež vyhlásil, že sa nebude particpovať na niečom, kde ho nechcú.

Kvôli úspešnému seriálu Sons of Anarchy, nosil herec dlhú bradu a pestoval nedbalý imidž. To bol jeden z dôvodov, prečo sa fanúšičkám nezdal na uhladeného a elegantného Christiana Greya vhodným kandidátom.

Modelka Doutzen Kroes a Charlie Hunnam

Calvin Klein

Ktovie, čo by tie isté ženy, ktoré Charlieho kritizovali, povedali na jeho novú reklamu na parfum Calvin Klein. Charlie je v nej oholený, nahodený v sexi obleku a navyše je neuveriteľne sexy!

V krátkom videu zvádza herec topmodelku Doutzen Kroes a na plagátoch ukazuje dokonale vyšportované telo.

Nenechajte si ujsť! Trailer na film 50 odtieňov sivej: Vášnivé bozky vo výťahu aj červená mučiareň

Ktorý je lepši Christian? Jamie Dornan či Charlie Hunnam?

Isifa

Súvisiace články

Najčítanejšie