Polojasno
12°
Bratislava
Valér
18.4.2024
Bibiana Ondrejková (42) je späť v škole! Ako profesorka
Zdielať na
Showbiznis

Bibiana Ondrejková (42) je späť v škole! Ako profesorka

Po takmer dvadsiatich piatich rokov sa vracia do školy! Nie ako študentka, ale ako učiteľka. Z herečky a moderátorky Dobrého rána Bibiany Ondrejkovej sa stala i profesorka na bratislavkom konzervatóriu.

Bibiana je známa prepožičiavaním hlasu v dabingu, rôznymi postavami vo viacerých seriáloch či filmoch a po novom si svoj životopis doplnila i o pozíciu profesorky.

Na učiteľský titul si herečka nepotrpí. "Tu to tak síce funguje, ze študenti oslovujú pani profesorka, no ja od nich žiadam, aby ma volali Biba alebo Bibiana," priznáva herečka.

Skúsená herečka priznala, že počas svojej premiéry za katedrou mala trému. "Dokonca sa mi trochu i hlas triasol," opísala Biba.

Neváhala

Ponuku vrátiť sa do školy, no nie ako študentka, ale ako niekto, kto odovzdá možno budúcim kolegom cenné rady, dlho nezvažovala.

"Oslovila ma partička skvelých hercov ako Juraj Krčka, či Erik Peťovský s otázkou nepridáš sa?," prezrádza.

Ako profesorka sa aj Biba musí čo-to naučiť. "Najmä sa musím naučiť prísnosti, pretože ja neviem byť trestačka. Nie som v tom dôsledná," bonzuje na seba herečka.

"So študentami budem jednať ako s dospelými ľuďmi. Nebudem ich nútiť do vecí, poviem im pravidlá, vysvetlím, ako to na škole funguje, a keď sa im nebude chcieť, určite nebudem strácať čas," uzatvára Biba.

Zdielať na

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie