Skoro jasno
14°
Bratislava
Marek
25.4.2024
Bibiana Ondrejková (42) svojim dcéram občas nerozumie
Zdielať na
Showbiznis

Bibiana Ondrejková (42) svojim dcéram občas nerozumie

Sladké obdobie ničnerobenia a žiadnych povinností je nenávratne preč. Dospelí pracujú a školáci nastupujú do školy. Nie všetky deti sú však z toho nešťastné.

Upravené parádnice prišli v prvý školský deň vysmiate a plné očakávaní. V ich medzinárodnej škole, ktorú navštevujú platia totiž trochu iné pravidlá ako v tých klasických.

"Tu je taký systém, že sa im každý rok mení učiteľ," vysvetľuje herečka. Napriek tomu, že ešte nového triedneho nepoznali, nepatrilo sa prísť hneď na úvod bez darčeka pre pani učiteľku.

Pomáhajú rodičia

"Priniesla som čokoládu, ale neviem či ju učiteľka ľúbi," hovorí dcéra herečky Bibiana. Bibine slečny majú narozdiel od iných detí obrovskú výhodu. Takmer všetky predmety sa učia po anglicky, ale ani slovenčina im neuniká.

"Učia sa anglicky, ale majú aj slovenčinu, dokonca Hviezdoslavov Kubín," tvrdí herečka. No a potom môžu vznikať doma bizarné situácie, kedy vlastná mama nerozumie svojim deťom. Nova posila relácie Dobré ráno sa musí začať poriadne obracať. Vstávať skoro na vysielanie a zároveň odviesť deti do školy, je takmer nemožné. "Pomáhajú aj moji rodičia," hovorí Ondrejková.

Zdielať na

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie