Zatiahnuté
11°
Bratislava
Marcel
20.4.2024
Soňa Norisová (41) je psychologička, dokonca zmenila meno
Zdielať na
Showbiznis

Soňa Norisová (41) je psychologička, dokonca zmenila meno

BRATISLAVA / Zo Soni Norisovej je psychologička. S doktorkou Emmou sa mohla cítiť ako v Hollywoode. Jej hlavná postava zažila predpremiéru, ako sa patrí.

Budete sa smiať, budete plakať, budete premýšľať a prikyvovať hlavou, že tá doktorka má pravdu. Predpovedať budúcnosť seriálu Dr. Emma sa dá okomentovať aj tromi slovami: Bude to bomba. Aj protagonisti, ktorí si v ňom zahrali, sú o tom presvedčení!

Sadla ako uliata

"Ja som dojatá. Tá kompaktnosť toho celého, som úplne nadšená. Máte tam humor, veci, ktoré dojímajú, máte tam myšlienky, ktoré vám niečo povedia  a nájdete sa v nich," opisuje herečka.

Jana Lieskovská si zahrá iba v prvej časti. Zuzana Haasová vo viacerých. V seriáli je totiž najlepšou kamoškou so samotnou psychologičkou Dr. Emmou. Zuzane postava bláznivej novinárky, ktorá stále rieši chlapov, sadla ako uliata. Ale, nie lovením mužských trofejí, ale niečím iným.

TV JOJ

Osud menia maličkosti

"Urehotanosť tam je, čo sa týka tých chlapov tak to nie, ale tá energia, to je ono," myslí si Norisová. Jednoducho, tento seriál je písaný perom života – dialógy a celé príbehy sú inšpirované skutočnými príbehmi, ktoré hercom scenáristi napísali presne ako sa hovorí do huby.

"Chceli sme odpovedať na tie otázky, že prečo nám tie vzťahy nefungujú. Prečo nám to ten človek nepovie a že niekedy je to tak strašne jednoduché a to sa snažíme v tom seriáli ukázať, že osud väčšinou menia maličkosti," vysvetľuje scenáristka a dramaturgička Kristína Cibulková.

Zdielať na

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie