Zatiahnuté
Bratislava
Marcel
20.4.2024
Drzá Norisová (40): Nechcené darčeky vyhadzujem
Zdielať na
Showbiznis

Drzá Norisová (40): Nechcené darčeky vyhadzujem

Blížia sa najkrajšie sviatky roka, ktoré sú spojené s rodinou, pokojom a v neposlednom rade aj darčekmi. Nie vždy sa ale rodina či kamarát trafí do vkusu daru. Čo potom s ním urobiť? Svoje rady prezradí herečka Soňa Norisová.

"Dostala som zopár kusov oblečenia, o ktorých som vedela, že si ich v živote na seba nedám. Mám však z toho radosť a nie som schopná povedať, že pre boha to čo ste mi toto kúpili," opisuje herečka. 

A keďže je rada, že si dotyční spomenuli, darčeky nevymieňa, ale naopak opatruje ich aj keď vie, že ich nevyužije. A tu už začína dobre známa fáza zhromažďovania. Ale Soňa prišla na to, ako vyriešiť tento drobný a možno časom väčší problém.

Dostala totiž múdru knižku, a tak sa snaží držať jej rád a tie odporúča tým, ktorí majú podobný problém ako ona. "Tam je napísaná veľmi dobrá vec a úplne logická, že ak dostanete niečo, čo viete, že je zbytočné, tak sa jej treba hneď zbaviť a nemať ten pocit, že to treba z nejakej piety voči človeku, čo nám ju dal uchovávať," opisuje Norisová.

Pretože takto to budeme opatrovať pol roka, potom rok a nakoniec to aj tak vyhodíme. Kľúčom je skrátiť práve tento proces. "A posunúť to niekam preč, buď to vyhodiť, alebo to niekam posunúť a niekomu dať," hovorí.

Soňa Norisová je známa herečka. Nepôsobí len u nás, ale aj v Českej republike. Tam jej dokonca nechcú veriť, že pochádza zo Slovenska! Prečítajte si tu.

TopStar Magazín v televízii WAU. Každý pracovný deň o 22:55!

Zdroj: topstar.sk/Petra Poláčiková

Zdielať na

Pre ženu

Najčítanejšie