Jasno
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Herečka Hansman (47) rieši sex so štyrmi ženami
Zdielať na

Herečka Hansman (47) rieši sex so štyrmi ženami

Zdroj: ISIFA

Ten titulok je šokujúci, však? To vieme... A je aj pravdivý. Naozaj! Ale iba vo vyhradených dňoch a vyhradenom čase. Vtedy, keď Judita vypúšťa z úst repliky z predstavenia Niečo málo o ženách.

Obľúbená divadelná a dabingová herečka, na ktorú si isto pamätáte ako na Gigi (čítaj Džidži, pozn.) zo seriálu Odsúdené účinkuje vo veľmi pikantnom predstavení.

Na doskách Prešporského divadla v predstavení Niečo málo o ženách otvorene rozpráva o podrobnostiach spojených so sexom. "Erotično je tam stále. Po asi dvadsiatej skúške nám režisér povedal: Vždy som si myslel, že chlapi sa večne bavia o sexe. Ale, baby moje, my sme smiešni oproti štyrom ženským,“ smeje sa Judita.

Texty sa učí v MHD

Hovoriť o intímnostiach nerobí herečke vôbec žiadny problém. Ktovie, ako sa však tvária ľudia, ktorí sedia v blízkosti Judity v MHD. "Občas sa učím texty v autobuse nahlas,“ uzatvára so smiechom Judita.

Podrobnosti zo svojho súkromného sexuálneho života, ale, samozrejme, odmieta prezradiť. A my ju ani nenútime. Aj bulvár musí mať svoje hranice :-)

Súvisiace články

Najčítanejšie