Zatiahnuté
11°
Bratislava
Vojtech
23.4.2024
Názlerová, Ondrejková aj Šándor sú ochrancovia!
Zdielať na
Hudba

Názlerová, Ondrejková aj Šándor sú ochrancovia!

Neriešiteľným problémom odzvonilo! Aspoň tým, ktoré sú zakomponované do scenára nového seriálu Ochrancovia. Pozrite sa, ako vzniká...

"Niektoré skutočné príbehy niekedy pôsobia veľmi nepravdepodobne až vymyslene a niekedy ten život prinesie oveľa bizarnejšie príbehy, ako tie, ktoré sa vymyslia," hovorí režisér Albert Vlk.

Aj keď sa budete pri deji seriálu chytať za čelo a krútiť hlavou hovoriac si, že neveríte, že toto sa naozaj odohralo, vedzte, že sa budete mýliť! Aj samotný režisér Albert Vlk, niekedy sám neverí tomu čo číta... A to sa mu dostane pod ruku kvantum na pohľad neuveriteľných príbehov. Ako zvláda nasať do seba toľko emócií? "Musím to priebežne stále čítať, takže, keď prídem domoc z pľacu, tak si čítam ďalší deň, alebo sa pripravujem v blokoch," prezradil režiser.

Prácu mu však ako-tak uľahčujú herci. V seriáli totiž nehrajú herci z ľudu, ale profesionáli. "S hercami je samozrejme jednoduchšia spolupráca hlavne v to, že veľmi rýchlo chápu všetky pokyny a vedia zapracovať a ešte aj priniesť niečo vlastné. Takže tá práca s hercami je z tej kreatívnejšej rovine zaujímavejšia," dodal Vlk.

Okrem hlavných postáv, ktoré sa budú snažiť ochraňovať ľudí a radia im, ako von z problémov, sa v rôznych epizódach objavia aj tváre, ktoré obohatia seriál jednorazovo. Koho teda uvidíme? "Barbora Žilecká, sestry Haasové, Kristína Greppelová, Ivan Šándor, Milena Minichová a monho ďalších," prezradil dramaturg TV JOJ Marek Ružička. Na televíznych obrazovkách sa objaví aj Renáta Názlerová, Biba Ondrejková, Peter Rúfus, Judita Hansman, Mária Landlovám, Igor Krempaský a ďalší.

TopStar Magazín v televízii JOJ. Každý pracovný deň o 16:25!

Zdroj: topstar.sk

Zdielať na

Najčítanejšie