Polojasno
Bratislava
Marek
25.4.2024
Aj hviezdy vedia roniť slzy. Prečo plače Adela Banášová (33)?
Zdielať na

Aj hviezdy vedia roniť slzy. Prečo plače Adela Banášová (33)?

Zdroj: SITA

Čo sú slzy? Prejav slabosti alebo prejav toho, že človek má city? Odpovedzte si na túto otázku, ako chcete.

Všetci plačú – hoci iba potajomky. A keď niekto tvrdí, že nikdy neplače, tak je klamár. „Aj tie najsilnejšie ľudské povahy, ktoré navonok vyzerajú ako ľudia s kamenným srdcom, tak aj tí občas plačú,“ tvrdí psychologička Erika Bohdanová. Je veľa ľudí, ktorí majú navonok široký úsmev na tvári, no v srdci taký žiaľ, že keby zrazu vyšiel na svetlo sveta, okolie by sa iba neveriacky čudovalo.

„Vyplakať sa je zdravé. Človek sa uvoľní a vyplaví zo seba nával smútku,“ hovorí psychologička. Súhlasí s ňou aj Adela. Tá sa v nejednom rozhovore vyjadrila, že aj ona si zvykne poplakať a naozaj sa jej potom uľaví. Prečo ale plače? Aký ma na to dôvod?

„Okrem toho, že plačem, keď prežívam ťažšie životné momenty, tak plačem aj vtedy, keď ma niečo pozitívne dojme. Keď ma niekto cudzí konfrontuje s pozitívnou emóciou. Keď zbadám nejaký záblesk človečiny. Prvé plány ma nedojímajú,“ priznáva sa moderátorka Adela Banášová, ktorá momentálne žiari po boku svojho partnera, tanečníka Petra Modrovského.

Pred rokom spolu čakali dieťatko. Adela však potratila. Aj vtedy si poplakala. Bodaj by už v živote ronila iba slzy šťastia! Napríklad aj pri tom, keď prvýkrát započuje plač svojho dieťatka. Želáme ti to, Adela!

Najčítanejšie