Polojasno
Bratislava
Valér
18.4.2024
Robin Williams (†63) mal pred smrťou tajné prianie
Zdielať na

Robin Williams (†63) mal pred smrťou tajné prianie

Zúfalo si priala bábätko, namiesto neho prišla smrť! Manželka Robina Williamsa, Susan Schneider, zrejme dúfala, že dieťa by jej muža mohlo rozptýliť a pomocou neho prekonať ťažké depresie, ktorými trpel.

"To bol Susanin jediný sen. Chcela s Robinom rodinu," hovorí jeden z ich priateľov. "Možno by to pre Susan bolo takmer nemožné, má už 50 rokov, ale to ju nezastavilo pred nádejou, že sa to môže stať. Alebo si mohli iné dieťa adoptovať," dodal s tým, že v hre bola aj náhradná matka.

Parkinsonova choroba

Herec začal s manželkou skutočne dieťa plánovať, potom ale práve kvôli svojím depresiám a strachu z budúcnosti váhal. Nakoniec zrejme tento nápad zavrhol, tri deti z predchádzajúcích vzťahov, Zak (31), Zelda (25) a Cody (22) jeho srdce naplňovali dostatočne. Píše portál Blesk.cz.

Aj napriek tomu, že sa ešte stále na oficiálne závery vyšetrovania smrti zbožňovaného komika čaká, objavila sa nová teória o tom, čo za jeho vážnymi depresiami stálo. Zrejme ich spôsobili, alebo prinajmenšom zhoršovali lieky, ktoré bral na Parkinsonovu chorobu.

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie