Zatiahnuté
13°
Bratislava
Viola
18.5.2024
Lajčáková-Hargašová (47) má osobného psychológa!
Zdielať na

Lajčáková-Hargašová (47) má osobného psychológa!

Moderátorka Jarmila Lajčáková-Hargašová má osobného psychológa! Je ním jej dcéra, ktorá tento odbor dokonca študuje na vysokej škole.

Sympatická moderátorka rada vedie debaty o všetkom možnom i nemožnom. Partnerkou na siahodlhé rozhovory je jej najmä staršia dcéra Vanessa. 

"Vanessa je už vo veku, keď je pre mňa asi najväčší dôverník, človek, ktorému poviem o všetkých svojich trápeniach. Obraciam sa na ňu aj vtedy, keď súrne potrebujem pomoc. Na rozdiel od manžela, ktorý je vždy niekde v zahraničí, ona je po ruke," prezrádza Jarka.

Študentka psychológie

Ak by bolo potrebné, doma má i odbornú pomoc. Vanessa totiž študuje psychológiu. Momentálne ukončila tretí ročník.

Jarka s Vanessou najčastejšie rozoberajú babské témy. "Naše rozhovory sa posunuli kamsi inam, ako napríklad dialógy s Larkou, ktorá má jedenásť rokov. Rozprávame sa aj o móde, pretože Vanessa má úplne iný pohľad a ja ju pozorne počúvam," prezrádza.

Najlepší vzťah

"Myslím, že teraz máme najlepší vzťah, aký sme kedy mali. o búrlivých tínedžerských rokoch sa teraz vraciame k tomu, čo sme skoro celé moje detstvo strávili samé," dopĺňa Vanessa.

Vanessa priznala, že to nebolo vždy len ľahké. Jarmila je totiž veľmi prísna. "Myslím, že aj mladšia by povedala, že som prísna. Som matka, ktorá málo chváli, čo s odstupom času priznávam, že Vanesse sa veľa pochvál neušlo," bonz ujena seba Jarmila. 

"Som tiež extrémne náročná a niekedy mám tendenciu aj preháňať," dodáva. Náročná je najmä na seba, no rovnako to očakáva i od druhých.

Súvisiace články

Najčítanejšie